Gå til innhold

Den store League of Legends tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

lite spørsmål ang "searching for group 5x5" og ventetid.

jeg har en lvl 27 acc som jeg bruker til å teste ut nye champions etc.

på søndag venta jeg i 1 time, så gav jeg opp.

på mandag venta jeg i 1 time 40 min før jeg gav opp.

 

hvorfor får jeg ingen groups?

 

Er ikke godt og si, kan godt være at folk spiller som regel som 5 premade!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Mener Braum gjør alt det samme, bare mer pålitelig i de aller fleste tilfeller. 

Lengre range på Q, mer pålitelig stun, stopper prosjektiler i stedet for dash(mer nyttig i lane i det i det minste), gir bonus MR/AR til både seg selv og ADC, ulten er lettere å treffe å flere med, og kan brukes både aggressivt og defensivt. 

Edit: Mao. ser ingen grunn til å gå Poppy support over Braum, med mindre du spiller mot en veldig dash/dive avhengig lag (Lee Sin, Zed/Katarina/Talon og Irelia f.eks.) 

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar

Masse nye endringer innen ADC rollen, og endringer generelt egentlig, + ny champ. Gleder meg til å bli ferdig med eksamenstiden. Første gang jeg faktisk har lagt vekk LoL helt i en eksamensperiode (nesten litt stolt av meg selv), men har vært nødvendig hehe. 

 

Noen som har spilt en del og har noen inntrykk av endringene, spesielt innenfor ADC-items, og evt. ny champ (ikke så viktig, da det sikkert blir en masse endringer med tall)?

Lenke til kommentar

Hva spilte du da? En annen lite mobil juggernaut?

 

Illaoi kan veldig lett kites og det er hele poenget. Lite mobile champions uten cc har ofte mer damage enn de som er mobile eller som har cc.

Illaoi har det ikke spesielt morsomt mot f.eks Heimerdinger eller Teemo.

 

Illaoi er ofte bannet. Stort sett på grunn av to ting.

1) Folk gidder ikke lære seg å spille mot en ny champ (ganske merkelig siden det er offseason).

2) De har sett videoer på Reddit/Youtube og tror Illaoi er broken as fuck fordi vedkommende er på den perfekte plassen og møter 5 idioter som går inn 1 etter 1 og misplayer til tusen.

 

Etter min mening er Ialloi ganske balansert til å være en ny champ. Er ikke mye tweakingen av damage/lifesteal som må til eventuelt.

 

Jeg har alltid lyst til å spille Illaoi, men fordi folk alltid banner henne så er jeg nødt til å straffe folk med Graves i stedet. :p

Lenke til kommentar

I følge rykter så er Gamsu og Spirit på veg til fnatic. Det blir og sagt at Immortals er Huni, RO, pobelter, wildturtle og Adrian hvis eg huske rett. RNG Freeze blei kanskje leaka av Bjergsen på stream (usikker på om dette er det noko TSM veitt, eller det dei antar). 

 

TiP og GV sine plassar veitt eg ingenting om, anna enn at det er mogleg ein av dei har solgt plassen sin (https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3vr9dd/new_na_lcs_team_maybe/). 

 

Det eg kjem på i farta som ikkje er tatt med i posten lenka over. 

Lenke til kommentar

RNG Freeze er alt annet enn leaked. Freeze har spilt sammen med Renagades en god stund og dette har vært kjent, dog han har per i dag ikke skrevet under noen kontrakt, men det er ventet at han vil signere for Renegades.

 

I tillegg til det som er nevnt over så leter Team Liquid etter en ny toplaner etter at Quas noe overraskende la opp forrige uke.

 

For ligaene som ikke er LCS, så har Marin og Easyhoon forlat SKT T1. 

Easyhoon har signert for Vici Gaming.

Det er ikke klart hvem Marin kommer til å signere for.

 

Najin e-mFire har sagt opp hele laget sitt.

KT Rolster skal ha så og si helt ny line-up. Samme gjelder CJ Entus.

 

Chaser, Trace og Cpt. Jack forlater Jin Air Greenwings.

 

Gravity, Team Impulse, Gambit og Elements sine LCS spots er til salgs.

 

Også har vi de juicy ryktene om hvem som er support for TSM. Kasing har returnert til EU og de to hotteste kandidatene er Picaboo og Yellowstar.

Lenke til kommentar

Så en en match med yellowstar på epicskillshot hvor det stod i navnet på videoen at han var TSM nå. Hvem vil i så fall være shoutcaller på TSM?

 

Og all denne disbanding av teams og bytte av teams er det hovedsaklig pga. bedre betalte spots og lysten på et eventyr? Eller har de ikke tro på at f.eks. årets fnatic ikke vil kunne hevde seg i toppen etterhvert?

Endret av OddZen
Lenke til kommentar

Mange anser Yellowstar som signert for TSM på grunn av en glipp i merchandise butikken til TSM hvor du kunne kjøpe hoddie med Yellowstar på.

Men TSM er flinke til å trolle, samt at enkelte andre som tidligere har vist å ha litt peiling på hva som foregår innen LoL mener at TSM sin nye support ikke er EU, noe som da bringer Picaboo inni bildet. For selv om Picaboo er fra Korea, så snakker han veldig godt engelsk, noe som er et krav fra TSM sin side.

 

Om Yellowstar signerer for TSM så blir han selvsagt TSM sin shotcaller. Enkelt og greit. Bjergsen er vel dagens shotcaller, men han har selv ved flere anledninger sagt at han egentlig ikke ønsker å være det.

 

Uansett så blir det spennende. Yellowstar eller Picaboo, på papiret vil TSM se relativt heftige ut.

Lenke til kommentar

Så en en match med yellowstar på epicskillshot hvor det stod i navnet på videoen at han var TSM nå. Hvem vil i så fall være shoutcaller på TSM?

 

Og all denne disbanding av teams og bytte av teams er det hovedsaklig pga. bedre betalte spots og lysten på et eventyr? Eller har de ikke tro på at f.eks. årets fnatic ikke vil kunne hevde seg i toppen etterhvert?

 

Huni og Reignover forlot Fnatic hovedsaklig for bedre lønninger og Yellowstar for nye eventyr om jeg ikke tar helt feil. Lønningene i EU er generelt sett mye lavere enn NA og KR, så forståelig at de heller vender hjem.

Lenke til kommentar

Her er det nye NA laget "Immortals"

 

Huni, Reignover, Pobelter, WildTurtle og Adrian  :w00t:

 

EDIT; Ser også at vår eneste norske LCS spiller (Nukeduck) har dratt fra Roccat, uvisst hvilket lag han skal inn i, annet enn at det skal være et LCS lag.

 

Kilde

Spennende!

Nuckduck i et nytt lag kan bli bra! Har følt at Roccat har vært et lag i stampe, og det gjalt for det meste de andre spillerne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...