Gå til innhold

Test: Ace of Sweden Edge 3200


Anbefalte innlegg

Hey, sorry for og bringe opp en gammel tråd men er det noen som har anelse hvor de selger denne musen? Har 1 fra før av men bynner og bli litt gammel nå, slitt ledning og scroll :p

 

Dette er den mest fantastiske musen som finnes på markede, så det er derfor jeg lurer haha

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...
  • 1 år senere...

Til oppdatering hvis det skulle være noen som leter etter en kopi av denne musen:

Det er så vidt jeg kan se to modeller identiske med Ace Edge 3200 (minus farge- og navneforskjeller) tilgjengelig i norske butikker; Arachnid Neoscona @ Teknikmagasinet og ADX Firepower H01 @ Elkjøp. Begge koster 499 NOK.

Jeg kjøpte Neoscona sist den var på tilbud da skrollehjulet på Acen min begynte å skape seg. Hjulet har på magisk vis fikset seg selv, men nå har jeg i alle fall en i reserve.

 

Man får også kjøpt Patriot Viper V560 @ Proshop til 360 NOK uten frakt. Også tilgjenglig fra "ComputerSalg.no" som virker ganske tvilsom.

 

Har ikke funnet en "billig" Kina-versjon, noe jeg synes er litt snodig. Den har eksistert i mange, relativt dyre versjoner utenlands (60-100 USD) opp i gjennom årene.

 

@sofiepett: Her er programvaren som fulgte med Neoscona, den funker gull med Ace Edge 3200. Virker nyere enn den som kom med Ace. Mye av innmaten er lik i de to Ace-modellene, men jeg kan ikke garantere at den virker for deg: https://file.io/XxrZ3u

Virus Total-skann av filen.

 

Edit: Aner ikke hva slags sensor det er i ADX H01 eller i Patriot V560, de er oppgitt med høyere DPI enn Ace/Arachnid-modellene.

 

/necro

Endret av Lch
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...