Gå til innhold

2. Bataljon - Januar 2011


Riot™

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Greit med litt skryt; men det er også en del slit for å fortjene den. Dager du hater som bare faen (som idag ;P).

 

Men 2.bn sinka panser så kraftig at de tilslutt måtte slippes fritt gjennom våre linjer og minefelt for å rekke hoveddelen av øvelsen.

 

(det var forøvrig med i regninga at panser skulle vinne)

 

Håper du liker Kings of Leon - sex on fire forøvrig. Kavesk har det morro med den om FI sitt samband er å ærverve :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den forsvarende part vil alltid ha fordeler på øvelser som dette. Å nærmest antyde at 2.BN (med soldater som har vært inne i knappe 5mnd) er bedre enn PBN (nesten 10mnd) blir for dumt. Jeg vil ikke starte enn "hvem er best"-diskusjon her, men når det er sagt, så synes jeg måten man gjør ting på i Panser er bedre og mer effektivt en i 2.BN. Trening, kurs, rent administrative ting osv. Nå kan jeg bare snakke for meg om Kavesk, men var 4mnd i Kavesk 2.BN før jeg kom til Panser. Sier ikke med dette at Panser er bedre, forteller bare om mine erfaringer og inntrykk.

Lenke til kommentar

Støttes Sierra149, hvis du ser på Cold Responce hvor Panser var forsvarer ble TMBN og 42. nederlandske panserbataljon kraftig forsinket og måtte tilslutt slippes igjennom våre linjer etter at vi fikk art og flystøtte forbud.

 

Har forøvrig samme bakgrunn som Sierra149, dog forskjellig kompani \ eskadron, og sitter igjen med samme inntrykk.

Lenke til kommentar

Gå for kavEsk hvis du tror du klarer det. Er du keen på en fet og relativt hard tjeneste innenfor 2.bat. Gå for enten KPC eller KPB. Eller er du keen på en chill tjeneste; Støttekp (kanskje unntak BKOP?). Selv ville jeg valgt KPC av de tre kompaniene. Sisu er litt fetere en M113. KavEsk er for deg som trenger det lille ekstra. Spesielt Patruljetroppen til KavEsk. Syke jævler!!

 

Men uansett hvilket kompani/eskadron du velger. Kommer du til å trives i 2.bat.

Endret av Eulogist
Lenke til kommentar

Sjansen for Patruljetroppen i KavEsk blir liten om du ikke har klasse B. Du må ha det for å ta LTK-S lappen som patruljen opererer med. Er noen som kan sitte på også, men tror vi har kun 3 i hele troppen som gjør det (og 1 er Sersjant) Hjuloppklaringstroppen har 3-4 plasser per lag som ikke trenger å ha lappen, dvs. 12-16 plasser. De blir skyttere på MG3 og 12.7 MITR på vogna i stedet.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt greia med at folk tror Patrulje troppen i KavEsk er spesjegere. Hvis dere tenker på gåing og det å ligge i OP, så er ikke PO-troppen noe mindre hardt. Nå er det sant nok ikke en PO-tropp i 2.BN lenger, men det var det da jeg var inne, og vi endte opp med å gå minst like mye som Patruljetroppen (spesielt etter de fikk begynne å bruke LTK-V :p), og vi koste oss også med X antall døgn med OP-tjænst.

 

De andre troppene i KavEsk sitter ikke med tommelen i ræva.

Tjenesten er fysisk krevende jevnt over, men muligens hakket slækkere i staben.

 

Ellers kan jeg anbefale KavEsk for alle, jeg hadde et kjempe år der, og nå har det bare blitt bedre siden vi dimmet, hvertfall utstyrs- og kursmessig.

Endret av Scarymovies
Lenke til kommentar

 

Ellers kan jeg anbefale KavEsk for alle, jeg hadde et kjempe år der, og nå har det bare blitt bedre siden vi dimmet, hvertfall utstyrs- og kursmessig.

 

Kan ikke akkurat si at utstyrs delen er så mye bedre i dag. Ja, det er vell bedre optikk, våpen, kjøretøy osv i dag. men ellers så er det lite penger til feks ammo, øvelser, dyre kurs osv. Er ikke fult så mye å gjøre uten penger.

 

Dette gjelder forøvrig hele forsvaret som velger å bruke pengene på finere perm uniformer istedet for ammo. Helt på tryne.

Endret av Eulogist
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...