Gå til innhold

Filmen som alle elsket, men du hatet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg blir så oppgitt når jeg leser noen av inleggene her! Noen av filmene som er nevnt syns jo jeg er veldig gode filmer!! MEEEEN, nå ska jeg ikke kommentere på mer på det.

 

Inglorious Basterds: Fordi jeg hadde store forventninger etter all skryt den hadde fått i både anmeldelser og av venner. Jeg synes rett og slett den ble teit og kjedelig.

 

kommer ikke på fler i farta, men det er sikkert noen.

Lenke til kommentar

The Simpsons Movie. Makkverk som nesten ikke fikk meg til å le i det hele tatt, var bare et par ganger jeg trakk litt på smilebåndet. Hele idiotiet av en pengemaskin var ikke annet enn en vanlig episode bortsett fra alle scener og historier ble dratt ut til det tragiske. Historien i filmen var ikke noe særlig mer utfyllende enn at de kunne ha stappet det hele inn i en episode på 20 minutter.  

Lenke til kommentar

Kan ikke fordra filmer som lager underholdning av andres elendighet.

 

Åja, du snakker om alle drama-filmer noensinne.

Nei, jeg snakker om filmer som refererer til virkelige hendelser, i dette tilfellet fattigdom i India, og gjør det til en morsom greie.

 

Jeg tror omtrent alle filmer refererer til virkelige hendelser (på en eller annen måte) og gjør det til en "morsom" greie.

Lenke til kommentar

Det er vel primært en film jeg har sett som faller inn under emnet. Borat. Jeg forstod rett og slett ikke hva som skulle være så morsomt med filmen. Har blitt gjort oppmerksom på at det som gjør filmen morsom er at folkene Borat møter på ikke forstår at Borat kun er en skuespiller som spiller en overkarikatert rolle. Men jeg ser på en måte ikke humoren i dette. Synes filmen prøvde for hardt å gjøre humor ut av rollen, og det hele ble til tider litt kleint.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...