Gå til innhold

Tera Online tråden


Anbefalte innlegg

Kjøte Tera og lirte på hvilken server de fleste er på? Jeg ser bare fire servere atm :O Der tre er PvE og en PvP. Og jeg ser ikke serveren samael i det hele tatt :O

Er vel ekstremt få som spiller det.

 

Syns ikke det var så få jeg, begynte på'n igjen for ett par dager siden. Det er veldig mange flere på lav level igjen, samt en del 60's fra guild som flyr rundt.

Alle characterne mine var flyttet over på den (INT) serveren "Killian" (PVP).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Ettersom at spillet blir f2p fra den femte februar, tenkte jeg å laste ned spillet igjen. Jeg spilte litt i går på min gamle "10 day trial" som fungerte fint. Men i dag skulle jeg prøve igjen. Når jeg skal joine serveren (Killian) hvor alle mine characters er, fikk jeg opp en vindu om at jeg må vente fordi serveren er full... Altså det er for mange personer online. Jeg er var nr. 258 i køen, gikk ned til 218 plass etter 15 minutter, før jeg ble nr. 229.... Idiotisk. Retardert! Det står "Approximated time: 24 minutes". For 30 minutter siden stod det "29 minutes". Dere skjønner hvor elendig dette spillet er.

 

Når jeg spilte WoW back in the days, var det en grense på 2000 (?) characters pr. server tror jeg, noe som gav balanse i regnskapet. Det at serverne på Tera kan overbookes, og man kan bli ventende i flere timer uten å få tilgang er rett og slett håpløst dårlig. Hva er vitsen med å spille et spill som nekter å la deg spille? Hva om man har et raid klokken 11, men man må vente i 1 time for å kunne joine serveren..... Fy faen så elendig :)

Lenke til kommentar

Så velg en server med low population? Må regne med kø når det er så få servere og du lager en character på en high populated server.

 

Du har 3 valg:

1. Lag en ny character på en low pop. server.

2. Lev med at du har laget en character på en high pop. server og må tåle login queue.

3. Quit Tera og spill WoW med "ingen" login queue (der er mange servers med login queue i peak times der).

Enklere blir det ikke, så slipper man å syte over at man gjorde en feil :closedeyes:.

Lenke til kommentar

Så det er TERA sin feil at du har en karakter på en "full" server, mens WoW er bedre siden du har en karakter på en "tom" server?

 

Jeg sa at jeg aldri har opplevd å måtte stå i kø for å kunne spille et spill fordi det var for mange online. Skjønner ikke hvordan dere kan bli så buthurt over at det irriterte meg. Jeg var ikke klar over at det var et problem på alle MMO's. Når jeg spilte WoW, spilte jeg på en server med "High population", ikke en "tom" server, allikevel opplevde jeg ikke dette problemet.

 

Jeg prøver for all del ikke å argumentere for at WoW er bedre enn TERA. Jeg vil absolutt ikke starte en slik diskusjon med noen. Alle spill har forskjellige problemer, og jeg ble irritert over å ha støtt på et problem jeg så på som stort og irriterende, enten det er et kjent problem på "alle" mmo's eller ikke.

 

Og jeg ser ikke på det som at jeg syter over en feil jeg har gjort, kjære Bamsemums. Flott at du antyder at jeg har gjort en tabbe, men karakterne jeg laget ble laget litt etter launch, og jeg kunne på ingen måte forutse at serveren ville bli så populær.

 

Beklager at jeg tråkket dere på tærne :sleep2:

Lenke til kommentar
Dere skjønner hvor elendig dette spillet er.

Problemet er at du angrep spillets kvalitet for noe som strengt talt ikke har noe med spillets kvalitet å gjøre. Ja, det er kjipt når en server får kø, og jeg har selv flyttet flere karakterer i WoW når det skjedde, men det er en del av greia. Forhåpentligvis fikser de problemet, selv om det tar tid.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har spilt en del i det siste, men nå har launcheren klikket. Når jeg starter launcheren loader den opp slik som vanlig, men med en gang det står 100%, kommer følgende feilmelding opp:

 

post-186929-0-15327300-1360762902_thumb.jpg

 

Har prøvd å søke på nettet, og ser andre har hatt problemet, men jeg har ikke funnet noen løsning enda. Vil helst ikke reinstallere, tar jo en evighet. Noen som vet hva som kan være problemet? Tera har fungert helt fint frem til i dag.

 

EDIT: Jeg spammet launcheren 10-20 ganger, og så fungerte det til slutt.

Endret av G27
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Uhm, fikk vite at TERA har blitt F2P igår. Ja, jeg vet jeg er veldig sen ute, men jeg har et par spørsmål som noen her kanskje vet svaret på.

 

1) Er det verdt å kjøpe den fysiske versjonen av spiller TERA?

2) Om jeg kjøper en amerikansk utgave av spillet (fysisk), vil det da fungere ettersom jeg bor i Norge/Europa? (Tenker på product key o.l.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...