Gå til innhold

Den kalde kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det må da være lov å innse at luftkjøling har mange store fordeler. Så mye mindre som kan gå galt.

 

---

 

Noen som aner hvor unøyaktig et typisk aquacomputer fillmeter er? Mitt er nede i 84% og helt oppe i 89% på det meste, uten at det manglende(?) vannet har noen åpenbare gjemmesteder... høres det ut som normal unøyaktighet eller?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sitter nå med en vannkjølt 7600k og et standard GTX 970. Har en 240 radiator og tidløse MCP655. Hvordan tror dere systemet hadde taklet det om jeg la inn skjermkortet i loopen? Etter jeg bytta fra Antec 1200 til miniatyriske Corsair 240 har jeg merka at særlig skjermkortet er noe varmere, og kanskje kunne trengt litt vann. Tanker?

Lenke til kommentar

Godt poeng. Samtidig merker jeg at jeg snart trenger et nytt skjermkort nå som jeg har tatt steget opp til storskjerm og 21:9, så kanskje ikke vits å investere. Alltid det som har holdt meg litt unna vann på skjermkort. Prosessoren på sin side kan jo stå der i flere år uten at den trenger byttes! Men kanskje det er nettopp det jeg trenger, en billig blokk og så overklokke skiten utav kortet til det kapitulerer? Kunne vært et artig prosjekt. :)

Lenke til kommentar

Om du finner en billig blokk, så kan det jo hjelpe litt. 

 

Hvordan ligger du an på temperatur nå? Om ikke skjermkortet throttler nevneverdig, så er det jo helt klart at du vil få bedre utbytte av å oppgradere til et kraftigere kort. Kunne jo alltids solgt 970 kortet og kjøpt et 980Ti, 1070 eller noe på brukten. Solid oppgradering for ikke alt for mye i mellom. 

 

 

Men igjen, får du tak på en blokk til en fornuftig pris; 300-500kr kanskje? Så kan du jo hive inn en modifisert bios og klokke dritten ut av det ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...