Gå til innhold

Retningslinjer for skole og leksehjelp?


Anbefalte innlegg

Det er en del som legger ut spørsmål av typen: Kan dere gjøre leksene mine?" (ikke så direkte, men ikke så langt unna..) En del av oss som svarer er flinke til å si "Hva har du gjort selv?" og/eller hinte om hva de skal gjøre, men en del gir bare svaret direkte.

 

Er det ønskelig med egne retningslinjer for dette underforumet av typen: Vi skal ikke gjøre leksene dine, bare gi deg litt dytt i riktig retning?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

En regel tror jeg ikke det vil komme noe godt ut av, det får være opptil hver enkelt bruker å bestemme hva man skal hjelpe med, så lenge det er innenfor forumets retningslinjer. Det er hvertfall hva jeg mener akkurat nå.

 

Når det er sagt kunne det kanskje gjort seg med en notis i kategorien som forklarer at alle ikke er like lystne til å hjelpe folk med skolearbeidet og at kategorien ikke er ment som noen "Vi hjelper deg med å gjøre alle leksene for deg"-kategori?

 

Men her bør det jo nesten komme flere meninger om denne saken. Jeg skal slenge opp en kunngjøring i kategorien senere idag som oppfordrer til å komme med svar i denne tråden. ;)

Lenke til kommentar

Hele kategorien er vel tiltenkt en overhaling hvis jeg husker rett, men det tar vel litt tid før det blir gjort.

 

Hvis noen vil gjøre leksene for andre så kan vi nok ikke forby dem å gjøre det, men man kan heller ikke forvente den bjørnetjenesten. Et dytt i riktig retning er nok mye bedre for alle :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...