Gå til innhold

Neppe gratis å motta MMS ?


Anbefalte innlegg

Jeg har en Siemens S55, men den virker til å hente MMS med GPRS. GPRS-tellern skyter i alle fall i været etter hver motatte MMS, det samme kunne jeg se av fakturaen. Så er det virkelig gratis å motta, ell må jeg forandre noe i oppsettet mitt ? Ell kanskje det er på utgående som øker GPRS-tellern ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du betaler nok ikke for å motta MMS. Det synes på GPRS telleren din, men du betaler ikke for å motta, bare for å sende.  

Var ganske usikker på dette jeg og, men det var bare å sjekke på regninga det.

 

Sikker på at man ikke blir dobbeltfakturert, har ikke sendt en mms som jeg har betalt for enda men. Netcom er snille de :p

Lenke til kommentar

Men selv om det er gratis å motta MMS gjennom dropMMS eller hva det heter. Dvs. samarbeidet mellom Netcom og TV2 i å levere MMS med nyheter, værmeldinger, sport, Sone2 osv. så øker antall overførte bit etter at du har mottatt en MMS. Slik at jeg vil påstå at du må betale for å motta MMS fra dropMMS.

Lenke til kommentar
Så det at telefonen din kobler seg opp gjennom GPRS og henter ned MMS'ene (dette forutsetter at du bruker mmsDROP så klart) takseres hvem da?  

 

Dette skjønner jeg ikke. For noen må jo betale for overføringen av MMS meldingene.

 

Skal ikke være så vanskelig å skjønne det? Du betaler for selve MMS'en men ikke for selve overføringen. Overføringen er, som skrevet før, gratis og nulltakseres. Teleselskapende kunne selvsagt ha tatt seg betalt for selve GPRS delen også, men det ville nok bare skapt mer forvirring og skjulte kostnader for kunden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...