Gå til innhold

Test: Ukens test av mobilspill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ubegrenset med kapasitet har vi ikke, og vi ønsker å være forholdsvis jevnt fordelt over de forskjellige plattformene. Generelt sett er Iphone, Android, S60, Java og Windows Mobile de plattformene vi ønsker å konsentrere oss om. Noen har klaget over at vi ikke tester spill til Maemo, men der er det svært store omveltninger på gang, og vi avventer disse litt. Samtidig er det kun én enhet som kjører Maemo 5 foreløpig, og Maemo 4 gir mindre mening å teste siden dette har blitt gammelt.

 

Vi kommer ikke til å teste to spill per plattform fast for noe enkelt system. Vi skal vel dog ikke legge skjul på at vi har noe begrenset tid på oss til disse testene. Litt avhengig av hvor omfattende hver test viser seg å bli, og hvor dårlig tid vi har vil vi plukke ulike plattformer. Denne gang ble det to S60-spill og to for Iphone siden vi denne gang hadde snoket rundt på akkurat disse to plattformene. Neste gang kan det hende vi velger to Android-spill. Det er faktisk aldeles ikke utenkelig, all den stund vi i skrivende stund har en Android-basert telefon inne til test :)

Lenke til kommentar

For de som savner et leketøy ved siden av sin "kjedelige" mobil med vanlig tastatur og liten skjerm, vil jeg anbefale ipod touch. Da er det heller ikke så upassende om den går tom for strøm. I tillegg blir manglelen på multitasking mindre vesentlig.

Med unntak av SE Satio finnes det jo f.eks ikke noen touchmobiler med bra kamera.

Endret av stavros
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...