Gå til innhold

PS3 problem. Ekstrem flimring og lock up


Talker

Anbefalte innlegg

Jeg bruker PS3'n min daglig til både film og musikk. Men i går kveld så skulle jeg spille et spill (Assasin's Creed) og bildet delte seg i fire! Spillet så ut til å virke, men når jeg trykte på PS-knappen for å avslutte, så låste alt seg. Når jeg startet opp neste gang, så flimret hele bildet noe forferdelig under oppstart og ved xmb. Hvis jeg stiller litt fram og tilbake på videooutput, så vil flimringen stoppe. Om jeg prøver å starte minispillet critter crunch, så avsluttes det av seg selv, ellers så starter flimringen da også. Jeg bruker HDMI.

 

MEN når jeg komblet PS3'n til pc-monitoren min (også HDMI) så fungerte alt fint. Spill og alt. Og når jeg bruker scart tilkobling så fungerer alt fint. Så det kan jo høres ut som det er tv'n som ikke liker HDMI. Men jeg har jo brukt den i 1,5år med dette oppsettet uten problemer til nå! Og hvorfor skal spill avslutte seg selv, og hvorfor skal maskinen låse seg når jeg prøver å lukke assasins creed?

 

Har desverre ikke andre HDMI kilder å teste tv'n med.

 

Legger ved et videoklipp fra i går, som viser endel av problemene mine.

http://www.youtube.com/watch?v=g4bTVRUfLeY

 

Forslag??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du mulighet til og teste med en annen HDMI kabel? Kanskje kabelen er dårlig? Hvis ikke det er tilfelle er det mest sannsynelig hdmi porten på PS3 eller noe internt ødelagt.. rep..

 

(antar at du har testet de andre HDMI inngangene på TV'en?)

Er bare én HDMI inngang på tv'en min. Syns det er rart at det skulle være kabelen, når det fungerer bra helt til jeg starter et spill. Pluss at jeg brukte samme kabel når jeg prøvde ps3'n på moitoren min. Synes også det er rart at det er HDMI-porten på ps3 når det som sagt fungerte fint på monitoren min.. :/

Lenke til kommentar

Det der så jo litt vrient ut å spille med. Kan prøve å løse den på kun feks 720p oppløsning (gjøres ved å kun hake av det alternativet under bilde innstillinger. Kan jo sjekk ut den orginale scartkabelen for å se om det blir samme da. Blir det samme er det nok maskina som trenger en sjekk.

Lenke til kommentar

prøvd lavere oppløsning?

Ifølge videoen var det den laveste oppløsningen. Prøv å sett over til 720p som JarlDR har nevnt.

 

Jeg har aldri hatt dette problemet, men det kan hende at HDMI kabelen din er krøllete, bøyete eller noe lignende som gjør at signalen ikke fordeles jevnt. Bare en teori.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Får gi en liten tilbakemelding på denne her. Prøvde som sagt HDMI kabelen på min full-HD monitor og pc, og det gikk helt fint. Jeg vet ikke akkurat hva som har fått problemet til å gå over, for jeg haket av en av de lavere oppløsningene og prøvde. Da fungerte det.. Så haket jeg av oppover til jeg traff maks oppløsningen. Det rare var at jeg ikke fikk noe lignende om jeg haket av full hd. Da fikk jeg bare beskjed på skjermen om at det var utenfor området. Kan nesten virke som at det var for stor oppløsning som sto på, men at tv'n ikke så det som full hd, og "prøvde" å vise. :p

 

Håper det aldri kommer tilbake.. :)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...