Gå til innhold

Utrolig pågående selger fra Sector alarm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Hei hei - Moro å lese denne tråden!

 

Det er helt utrolig hva man skal finne seg i fra et firma - Sector Alarm tar kaka av alt jeg har opplevd. Fraråder alle å inngå avtale med dette bakgårdsfirmaet. Det koster deg 3 måneder + kr. 1590.- for å si opp. Det blir en totalkostnad på ca. kr.2600.- bare for å få den gamle skiten ut av huset - tok meg faktisk bare 6 minutter å demontere alle komponentene - og jeg er ingen "handyman"..

 

Her er en side for de som ønsker å få ut litt frustrasjon, eller

for dere som ønsker å forsvare Sector Alarm: Sector Alarm - Nei Takk Liker liker liker!!

 

Nå har jeg valgt å gå over til Securitas Direct - Nytt alarm-anlegg med mulighet for å oppdatere software - Nightvision-kamera og applikasjon til iPhone med oversikt. Det var noe annet!! Ikke nok med det - Her er det ikke noe oppsigelsegebyr eller noen form for oppsigelsestid! Det koster meg ikke kr. 2600.- å si opp - Ikke skal jeg si opp heller! Siden jeg var en tidligere trist og ulykkelig Sector Alarm-kunde så fikk jeg tre måneders gratis abonnement hos Securitas Direct. De er litt ekstra snille mot oss som har vært Sector Alarm-kunde.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Jeg er lei av at det kommer en Sector-selger omtrent en gang i året (siste 4-5 år).

Sier nei takk, men de prøver seg naturligvis med "hvorfor....".

Nå har jeg lært å stoppe dem i døra, men det var en frekking som skulle sjekke røykvarslerne for et par år siden. Virket greit det, men så skulle han gå gjennom mappa med detaljene.

Han prøvde å få meg til å føle skyld for ikke å sikre barn og hjem osv. Idiot.

Mulig denne frekkasen var fra Securitas et eller annet.

Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Har hatt de i gamle leiligheten og de har prøvd seg på meg i gata! Men med samboer som låsesmed vet jeg godt at alarm i seg selv er ubrukelig! Innen vektere o.l kommer er tyvene ferdig i huset og tatt det de skal ha! Først når kameraer kommer inn er det nyttig, og brann såklart! En bryter med lyd har like stor effekt på de!

Lenke til kommentar

Det beste med sector alarm, er at den pågående selgeren som maser som fy for å få deg til å kjøpe, IKKE nevner at møkkafirmaet skal ha 1590,- kroner av deg for å SI OPP!

Jeg har hatt 3 forskjellige selgere på døren på kanskje 6 mnd.

 

Første selgeren fikk meg på kroken. Selgeren skulle ha det til at tilbudet gjaldt til han gikk ut døren. Når jeg sjekket det opp etterpå så var det et helt vanlige priser. Jeg hadde fått samme greia ved å bestille selv et annet sted.

 

Jeg sa til selgeren at jeg kunne prøve det en periode, men det ble aldri nevnt noe 1500~2000,- avgift for oppsigelse (som jeg fant ut selv i ettertid).

 

Start prisen var litt høyere enn den de reklamerte med på hjemmesiden.

Det ble sagt jeg skulle få med en "ekstra" nøkkelbrikke men jeg fant ut etterpå at denne hadde jeg fått med gratis uansett siden vi er to som bor i huset.

 

Dagen etter avbestillte jeg (sendte inn angreskjema både elektronisk og fysisk) og jeg har ikke hørt noe fra dem siden (bortsett fra flere selgere på døra).

 

Jeg tror klistremerker på vinduene hjelper nesten like mye som alarmsystemet. Som nevnt tidligere så er sikkert leiligheten tom før noen kommer for å sjekke.

Kameraer hadde vært kjekt, men det går jo ann å lage til noe selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...