Gå til innhold

Et gratis videoalternativ


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har dere i det hele sjekkahttp://mpc-hc.sourceforge.net/

MPC/MPC-HC bruker DirectShow for dekoding av det meste og er derfor ikke helt i samme kategori som VLC og SMPlayer som bruker interne dekodere. MPC-HC syntes jeg forresten klart er den beste avspilleren for Windows og anbefales sammen med ffdshow/haali for omtrent samme formatstøtte som VLC/SMPlayer (ffdshow) men bedre grensesnitt.

 

lukter kde av knappene :p

Det stemmer, SMPlayer er QT.

 

k-lite codec pack. Best spiller noen gang! Tar alt av filer og er VELDIG mye bedre enn VLC og så å si alle andre i HD filmer. Kan spille av en 1080p film glatt på en ok Pentium 4 maskin og dårlige laptopper. Prøv det med VLC, lag lag lag, mens med k-lite smooth og fint :)

Først: K-Lite er ingen spiller, det er et system som installerer en rekke dekodere, filtre og demuxere for deg, samt eventuelt MPC som er en spiller.

 

K-Lite er for det meste basert rundt ffdshow. ffdshow er DirectShow/VFW-filter basert på libavcodec. VLC bruker for det meste libavcodec til dekoding. SMPlayer er basert på MPlayer. MPlayer bruker libavcodec til dekoding. Med andre ord, libavcodec/libavformat er Gud og brukt av omtrent alt av avspillere som er frie. VLC, SMPlayer, Mplayer, KMPlayer, Xine (Dragon Player, Kaffeine) ffdshow, K-Lite, CCCP er eksempler i denne listen.

 

Har du ytelsesproblemer er det ganske sikkert pga. din renderer, ikke dekoder. Jeg bruker MPlayer på min Atom-baserte mediasenter-PC med CPU-bruk på ~10% ved avspilling av 1080p video da rendereren er hardware-akselerert.

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Anbefaler alle som er kresen på lyd å bilde å søke litt på google etter "SAF MediaPortal", dette er en codec pakke laget for MediaPortal av en bruker på MP forumet.

 

 

Som kommer med allt du trenger for full DXVA og passthrough støtte for DTS, Dolby True HD, Master DTS mm. (du trenger ikke MediaPortal til å nyte godene av codec pakken)

Endret av j0achim
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...