Gå til innhold

Ipad tar over styringen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er nøyaktig hva jeg har tenkt å skaffe iPad til, et fancy styringsystem til musikk, et mellompunkt mellom iTunes på en bortgjemt datamaskin og stereoen i stua/badet/kjøkkenet. Jeg ba om en iPod Touch med større skjerm, de ga meg en iPod Touch med større skjerm. Så langt jeg kan se kommer denne dingsen til å være perfekt. Glad flere enn meg ser potensialet og ikke bare begrensningene med iPad.

Lenke til kommentar

Din mening

 

Hva tror du? Har Ipad mulighet til å hevde seg i dette segmentet og er fordelene sammenlignet med Iphone store nok? Del gjerne dine meninger i forumtråden nedenfor.

 

Personlig er jeg ikke interessert i iPad og forstår ikke at det er like mye hype rundt denne som iPhone.

Derimot med nok reklame er det klart at Apple klarer å selge denne til mange hjem.

Endret av [-GoMp-]
Lenke til kommentar

Dette kan man gjøre med andre enheter også. Eneste forskjell er at ipadda har en rekke begrensninger de andre enhetene ikke har.

 

Hvilket er grunnen til at folk faktisk gidder å bruke iPad/iPhone/iPod Touch.

 

Når det er sagt, så skjønner jeg ikke helt hvorfor iPad skal være så fryktelig genialt som en styringsenhet for huset. En iPod Touch burde da fungere akkurat like greit? Den har også en litt mer hendig størrelse til denne bruken, vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Ser absolutt fordelene med en iPad til styringsenhet, ville nok persolig ikke brukt enheten til "bare" styringsenhet, men som du ser på programvaren over, om den blir tilpasset iPaden så vil du få mer oversikt om du har koblet flere enheter til systemet, kan godt bruke iPod Touch til småting i huset (evt andre enheter), men på en iPad vil en jo kunne lage programm som utnytter skjermen bedre og du kan få en oversikt over husets tilstand.

Lenke til kommentar

Så er det bare å konkurrere med nettopp Savant o.l. leverandører's automasjons produkter, som er stabile og av meget høy standard fra før av. Ser for meg heller at iPad brukes som styringsenhet når man ikke er i hus. Bruker mobil selv for tiden til å styre nettverk/data, lyd og (til dels) lys hjemme når jeg ikke er tilstede, men bruker heller en integrert løsning når jeg har kommet inn døren.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 år senere...

Jeg har lenge brukt "Unified Remote" mellom min Desire og pc'en. Med den fjernstyrer jeg lett Spotify og Media Player (og masse annet) fra sofaen, og kan til og med fjernstyre musepekeren for å spole i filmen. Støtte for Tellstick har den også, så jeg lett kunne fjernstyrt lysene og alt mulig annet i leiligheta, om jeg bodde på litt mer enn en 40kvm ettromsleilighet og dermed kunne forsvare å bruke hundrelappene på fjernstyrte strømadaptere :p

 

Har en iPad2 også, men jeg syntes i grunnen den er litt for stor for den slags. Men jeg har ikke prøvd, siden Unified ikke finnes i appstore

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...