Jump to content
Sign in to follow this  
Erav

Hvordan finne ettersøktsplakater i Assassins creed 2?

Recommended Posts

Hei. Sliter med å finne disse ettersøkts plakatene? Noen som veit hvor jeg finner disse, eller hvordan jeg finner dem? Eller om det er evt. noen alternative ting jeg kan gjøre for å bli mindre ettersøkt?

 

Emnetittel endra til noko meir beskrivande.-ttt

Edited by ttt

Share this post


Link to post

Hmm. Da trur det det egentlig bare er noen korupte filer. Siden broren min ser dem, men ikke jeg. På samme playstation. :S

 

Noen som veit hvordan jeg fikser det? Får jo ikke akkurat reinnstalert "/

Share this post


Link to post

Ikke alle som er på topp i dag, huh? idiot.

 

Broren min sin bruker, på playstationen, vises disse plakatene, vitnene og sånne man bestikker. Men når jeg logger på min bruker, ser jeg ingen av disse. Jeg må leite meg halvt i hjel for å finne de, med hjelp av Eaglevision.

Share this post


Link to post

Du kan også kverke offiserer (eller hva de nå er) eller bestikke de folkene som står på de små plattformene og snakker til folk. Bare gå bort til dem og bruk dem på samme måte som alt annet. Du blir bare 25% mindre ettersøkt om du river ned plakater, men du får 50% mindre av å bestikke de folka. Ikke sikker hvor mye det er om du dreper en offiser, men det er nok enda mer.

 

Om du sliter med å finne dem bør du bruke Eagle Vision, se på kartet og se på noenlunde logiske steder. De fleste er enkle å finne, skjønt noen kan være høyt oppe av en eller annen grunn. Hvem pokker gidder se etter en plaket i andre etasje for å se hvem som er ettersøkt?

 

Et lite trisk for å unngå å bli ettersøkt er å bruke medhjelpere og skitne triks. Når jeg henter Codex Page bruker jeg å leie en gjeng Mercenaries og la dem angripe vaktene. Da er det ingen som bryr seg om jeg går inn og henter arket, og spaserer ut igjen. Er du på et tak og en vakt angriper bør du beregne høyden på taket. Er det høyt nok er det enkleste som regel å gripe tak i vakten og kaste ham utfor. Det gjør kort prosess med ham, og det er svært sjelden noen så hvem som kastet ham. Det var vel bare et hendig uthell... :p

Share this post


Link to post

Jeg har sånne kapper slik at jeg ikke blir beryktet mer. Men trur det er noe bugs på brukeren min som har skjedd, slik at jeg ikke ser disse som hjelper på beryktethet

Edited by Erav

Share this post


Link to post

sorry, jeg roter lit kanskje. Men jeg fikk kappen nylig. Var beryktet før, men fikk ikke fjernet beryktheten. Men nå har jeg kappen, så slipper deg det tullet der.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...