Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Skolekafeen - Løst og fast om skole


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lovbøkene består av de 5 Mosebøkene som innleder Det Gamle testamentet. De tar for seg Urhistorien, Israels stamfedre, -patriarkene og Mosetiden. Det tradisjonelle synet blant kristne og jøder er å regne Moses som forfattere til Mosebøkene. I tre av Mosebøkene blir det opplyst at Moses skrev ned Herens ord.

Lenke til kommentar

Noen her som har en matte forkursbok liggende? Sovet halvannen time og fikk lyst til å prøve meg på en oppgave jeg sleit med før jeg dro hjem fra skolen tidligere i dag. Hadde vært fint om du ville skrive ned hele oppgave 9.34(i sinus) for meg :)

 

edit: fikk den en annen plass :)

Endret av Sink
Lenke til kommentar

Ikke akkurat skolelei, men begynner å glede meg til ferie og jul. Er bare fire uker og et par dager igjen til ferien, men ganske sikker på at den tida vil gå fort. Julemåneden pleier alltid å gå forbi uten at man egentlig legger merke til den. :p

 

Forøvrig så har vel etaten i Oslo (?) økt jule- og påskeferien med noen dager, og heller redusert sommerferien med en uke. Greit nok det. Trenger ikke akkurat å ha ni uker fri om sommeren, to måneder holder i massevis.

Lenke til kommentar

Får ferie 10. desember. Det blir veldig deilig. Bare historie-prøve i morra, norsk-prøve 2 desember. Og tentamen i fysikk, spansk og kristendom. Huff. Ligger an til 6 i fysikk dette halvåret, får håpe jeg klarer å øve til fysikk-tentamen da.

Må vente helt til 22. desember vi. 1 eller 2 fysikk? 6 er imponerende uansett, selv ligger jeg vel an til 4-5.. alt for dårlig innsats på meg dette halvåret. Skjerpings...

Lenke til kommentar

Det skal bli godt med juleferie, kjenner det skranter litt på motivasjonen her også.

 

Jeg må allerede nå ta stilling til hvilke fag jeg skal ta neste år. Det er bare prøvevalg, men likevel. Per i dag har jeg R1, kjemi 1, fysikk 1 og biologi 1, og må sløyfe ett av disse neste år. R2 og kjemi 2 vet jeg at jeg skal ta, så valget er egentlig om jeg skal ta biologi 2 eller fysikk 2. Foreløpig heller jeg litt mot biologi i forhold til fysikk, da det er lettere å oppnå god karakter og jeg syntes det er ganske interessant. I tillegg er det sånn halvveis rettet mot det jeg vil studere etter videregående, men det legger jeg ikke vekt på. Fysikk syntes jeg er en god del vanskeligere enn biologi, og jeg er heller ikke supermotivert av stoffet foreløpig i år, og det krever mye jobb. Etter å ha sett på temaene for Vg3 ser det derimot litt mer interessant ut, mens biologi muligens heller mot det motsatte.

 

Jeg må også ta hensyn til resultatene, hvor jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å få 6 dersom jeg velger biologi, mens det i fysikk er russisk rulett. Realfagspoeng har jeg nok av.

 

So what to do?

Lenke til kommentar

Regn Ut

a) 5-2^4*(4-3)^3*2^-3

 

 

OG

 

f)Figuren viser en 12-sidet terning der tallene 1, 2, 3, ... ,12 er skrevet på sidene. De 12 mulige utfallene er like sannsynlige.

1) Hva er sannsynligheten for å få 12 når du kaster terningen én gang?

2) Dukasterterningentoganger.Hvaersannsynlighetenforåfå12beggegangene?

3) Hva er sannsynligheten for at summen av tallene på terningen er mindre enn 6 dersom du kaster terningen to ganger?

Endret av Jente90
Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...