Gå til innhold

Samsung S8500 Wave , 1 GHz, Super Amoled Skjerm ++++


Bacchus

Anbefalte innlegg

Jeg er ikke av typen som skifter mobil oftere en jeg skifter til eller fra vinterdekk. Jeg er som sagt tidligere i tråden stort sett fornøyd med telefonen og ser dermed ikke noe behov for å skifte den ut. Men jeg vil gjerne få med meg viktige programvareoppdateringer. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å lese nøye hvordan man går frem for å oppgradere til 1.2.

 

He, he... Jeg derimot har skifta flere ganger i de siste åra enn jeg har lyst til å innrømme. :roll: Men for første gang på lenge, tror jeg at jeg kommer til å fortsette med Wave'n når bindingstida går ut til sommeren. Er veldig fornøyd med at tlf. er stabil, enkel å bruke og har ett overraskende bra kamera - særlig på video. Nok skryt - anbefaler uansett å oppgradere til 1.2. Jeg hadde problemer en gang hvor tlf. gikk i evig loop, men har oppgradert to ganger etter det og ingen prob. Bare å sørge for at Kies er oppdatert til siste versjon (2.0) og at tlf. har greit med strøm på batteriet. Så er det bare å kline til. Jeg har ikke tatt ut minnekort eller SIM-kort - brukte også ett nedlasta tema sist og alt gikk smertefritt. MEN! Jeg har gjort en ting hver gang det har gått greit og det er å ta ut alle andre dippedutter fra USB-inngangene...! Har lest endel andre steder at det er lurt, så kommer til å fortsette med det...

 

Bada 2.0 er jeg redd kommer til å trenge vinter og votter før den kommer til Norge - samma det - tlf. funker fint med 1.2. Med mulig unntak av browseren - stadig prob. med at 'side for stor' - som gjør at en ikke får zooma inn nærmere. Må restarte den for å komme videre. En stor svakhet for veldig mange, men spiller liten rolle for meg...

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, litt synd at linker automatisk blir åpnet i den innebygde nettleseren. Opera mini gjør som regel jobben mye bedre.

 

Apropos Opera mini, er det noen som vet hvordan jeg får den fra mappa "spill og diverse" til et eget ikon i program-menyen, eller ennå bedre: som snarvei på skrivebordet?

Lenke til kommentar

Trodde denne telefonen støttet flash player.. Får jo ikke spilt av videoer på f.eks VG :/

 

Som noen skriver over her, får jeg også stadig beskjed om 'siden er for stor til å vises'. Dette er ekstremt irriterende og slitsomt! Hvorfor skjer dette egentlig?

 

Flash-støtten er vel så-som-så, dessverre... Er IKKE en god browser og har vel lest noe om at problemet kanskje kommer av at nettleseren automatisk tar deg til den 'vanlige' siden og ikke den som er tilpasset mobil-visning. Skulle jo gått greit, men det gjør det overhodet ikke. Har ikke forsøkt å gå inn på mobil-utgaven av VG o.l. - skal gjøre ett forsøk i kveld.

 

Synes heller ikke Opera funker særlig bra - altfor mye plass som går bort til menyer/taster. Synd - for Opera er glimrende i utgangspunktet....

 

Samsung er nok veldig klar over problemet og kommer helt sikkert til å gjøre noe med det i en oppdatering - etterhvert. De er - om mulig - ennå tregere med oppdateringer enn SE.... :no:

Lenke til kommentar

Jeg er ikke av typen som skifter mobil oftere en jeg skifter til eller fra vinterdekk. Jeg er som sagt tidligere i tråden stort sett fornøyd med telefonen og ser dermed ikke noe behov for å skifte den ut. Men jeg vil gjerne få med meg viktige programvareoppdateringer. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å lese nøye hvordan man går frem for å oppgradere til 1.2.

 

 

Nei, for all del. Nå tenker jo jeg at det fort kan bli jul igjenn før vi faktisk får 2.0 :wee:

 

Jeg får beskjed om å taste inn telefonpassordet når jeg skal endre på enkelte innstillinger.

Problemet er at jeg aldri har definert noe telefonpassord, ligger det inn et passord som default? Please help.....

 

 

Lag et passord og se om om du kan bruke det. Så kan du evt. deaktivere det etterpå. Eller resett til fabrikkinstillinger. Skal i alle fall ikke være sånn.

 

Edit: Er jeg den eneste som ikke har opplevd problemer med nettleseren?

Endret av 2ball(s)
Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan sende sms til flere nummer samtidigt? Taster in t.ex 12345678 og 87654321 og taster in sms meldingen som vanligt men da skjønner den ikke..

 

Har ingen problemer med å sende til flere samtidig. Har du sjekket at det står en ; etter hvert nummer? det gjør det her, når jeg legger inn flere mottakere.

Lenke til kommentar

Jeg prøvde Opera på min, men det ble raskt avinnstallert, gitt. Dårlig skjermplass, bilder og alt var piksellert, kunne så vidt jeg husker ikke pinch-zoome... Nei - var ihvertfall ikke noe for meg.

 

Du må skru av "virituelt tastatur" i spill og diverse mappa. Da får du full skjerm, mye bedre plass enn i Dolphin som Samsung har klart å gjøre dårligere enn før! Ellers må du justere tekststørrelse og bildekvalitet i innstillingene til Opera.

 

Men jeg fant akkurat en modifisert versjon av opera som gjør at bilder og tekst vises mye skarpere. Last ned her: http://www.mysamsung...hp?topic=3396.0

Trykk på jad-fila når du skal innstallere.

Endret av Rago
Lenke til kommentar

Fint å se at Wave 8500 har en egen tråd. Problemet med bare 1 tråd for denne telefonen eller Wave-serien er at den blir uoversiktlig. Håper jeg har støtte i mitt forslag om en eget forum under "Mobil og PDA > Smarttelefoner" der vi med Bada OS og Wave-serien kunne hjelpe hverandre.

 

Jeg har et seriøst problem med min 8500 og Exchange ActiveSync. Har laget en tråd om dette problemet: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1297210

Endret av Foxtrot
Lenke til kommentar

Hmm... når jeg skriver SMSer nå (Bada 1.2), så dukker det av og til opp noen idiotiske forslag som hovedforslag. Blant annet når jeg trykker "en", så dukker "én" automatisk opp. Jeg har ikke noe imot at det dukker opp som et forslag, men det dukker opp som hovedforslaget, så hvis jeg da skriver videre er det "én" som blir stående.

 

Er det noen måte å forandre dette på? Det er vel kanskje sånn at den foreslår de 'versjonene' man bruker oftest, men jeg bruker da ikke "én" veldig ofte. Faktisk er hovedforslaget når jeg skriver "er" "ér" også, hvilket jo er enda mer merkelig...

 

Litt forskjell på "Ha en fin dag", og "Ha én fin dag" (altså kun én!).

Lenke til kommentar

Jepp, det var visst løsningen, det. Da visste jeg det forsåvidt selv, men jeg hadde ikke forsøkt å bare skrive dem mange ganger og velge det jeg ville skulle være hovedforslag. Men nå ser det ut til at det er forandret. Rart at det var sånn i utgangspunktet, men. Takk for tips uansett. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...