Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

har laget en esm. data fil som må aktiveres før man spiller. Det kan forhindre en del kluss med editoren men spillet vil da være avhengig av esm. mod filen.

 

har ikke kommet så langt ennå at jeg vet hvordan man renamer en container.

 

 

Lenke til kommentar

GECK problem:

Hva har skjedd når Rotation gridden min ikke stemmer. Jeg har noen vegger, og prøver å plassere et skap intill veggen, men jeg kan ikke rotere skapet slik at det passer med veggen. Kan ikke gjøre det verken med eller uten snap to angle. Vinkelen blir bare skjev.

Endret av N.N
Lenke til kommentar

For de som lurer så er Bobblehunt en mod som gir deg en bobblehead satnd i Goodsprings School, Novac motel room og Presidential Suite. Første gang du aktiverer en av disse, får du en note hvor det er gåter til hvor alle bobbleheadsa befinner seg. Bobleheadsa er ikke like op som i 3'eren, sånn at de gir bare 3 til en stats, og en perk i steden for +1 til str f.eks.

Jeg har funet perception bobbleheaden og da fikk jeg en perk som ga meg 5% mere range for guns og e-wep + 5% accuracy for guns og e-wep.

 

Bobblehunt

Endret av DevilFish
Lenke til kommentar

Bug eller ikke bug, jeg får i alle fall ikke noen stiplede linjer fra min posisjon og til aktive quests. Hva er grunnen?

Gjelder dette alle quests? Og får du den striplede linjen når du plasserer din egen markør?

Aner ikke hva jeg tullet med, men når jeg fikk aktivert/ikke aktivert noen quests kom de tilbake. Fungerer nå. :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Hovedpilen min for quests har plutselig blitt liten. Vet ikke hvorfor, mistenker at det skjedde etter jeg levlet og valgte å avdekke alle locations på kartet. Noen som vet hvordan jeg får den tilbake til vanlig størrelse igjen?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Spil gjennom mye av FO3 på nytt nå (etter å ha spilt 50 timer NV) og man merker godt en del forskjeller.

 

FO3 Pros:

*Dogmeat > rex på tross av at han ikke kan bære noe. Rex stikker jo bare av og er uncounscious etter 2 sekunder

*Liker mye bedre verdenen. Ikke noe fan av New Vegas (byen) mye pga mangel på fast travel inne på the strip etc

*Bedre fiender IMO. Scaler bedre.

*BoS har en større rolle.

*Du er friere til å gå der du vil uten å treffe på usynlige vegger når du skal over et fjell. ingen "bortgjemte" steder som the fort, legate's camp, nellis AFB, jacobstown

*Bedre våpwnsystem. Jeg liker modsystemet, men når man ikke kan bruke mods på unike våpen blir det helt poenløst å ha unike våpen i det hele tatt. Hva skal jeg men en unik minigun når den normale er mye bedre med mods? De våpnene som ikke kan moddes i NV finnes det heller ikke unike utgaver av (eks 50 cal sniper). Løper rundt i FO3 med unik sniper, chinese assault rifle etc og det er mye artigere.

*Crafting systemet. Etter 50 timer med NV har jeg enda ikke laget en matrett, det er for f meg ikke The Sims. Lage ammo, kanskje, men lite poeng ved mindre du kan lage "spesiell" ammo og alt for mye rart som kreves. Railway rifle ftw

*Perks. Å få en perk for annenhver level suger balle.

*VATS. De må ha gjort noe med VATS i NV, for det var helt ubrukelig - lav prosent sjanse for å treffe hele tiden. I FO3 kan jeg stå en grei distanse unna og faktisk treffe hodet

 

NV pros:

*Våpenrepareringssystemet og weapon repair kits ftw

*forskjellig ammo

*våpen mods (sett bort fra at det ikke funker på unike våpen)

*perken som gjør at lette ting veier halvparten så mye <3

*hårnåler brekker ikke så lett når man dirker låser

 

IMO så burde NV vært en expansion pack til FO3. Nye våpen, nytt område, høyere level cap, nye perks, høyere skill level etc - men samme karakter overført fra FO3. Mulighet for å enten starte "fra scratch" eller ha forhåndsdefinerte karakterer for de som kjøper spillet "fresh", men uansett - virker så bortkasta å ha de to spillene atskilt når alt er så likt. De kunne til og med lagt ved FO3 og alle expansionpakkene med NV - Orange Box stil. Fallout fans har det fra før, og det gir nye spillere mye mer valuta for pengene. Salget av FO3 er vel over stort sett anyways.

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...