Gå til innhold

Test: Steelseries Siberia V2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bytta ut Roccat Kave med dette og er mer fornøyd nå. Til litt over 500,- kr får du et headset som jevnt over gjør ting bra, ok lyd til musikk, bra til spill og film.

 

Kjøper du Beyer 770 får du selvsagt mye bedre lyd når du bruker 3x mer penger! Skal du legge littegrann mer i potten ville jeg anbefalt Beyerdynamic DT 234. Eneste minuset med det er at du ikke har volumkontroll og mic-mute på ledningen.

Endret av ketle
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv mener jeg at putenen mot ørene er betraktlig mye bedre på V2 enn V1. Putene sitter mer fast mot ørene og er ganske myke. Etter et par timers bruk gjør det faktisk litt vondt å ta av headsettet. Micen på headsettet er også 100 ganger bedre nå etter min mening, nå som den er plassert på selve headsettet. Det var faktisk hovedgrunnen til at jeg oppgraderte fra V1 til V2. Mye enklere med en mic som kan dras ut istedet for å ha en løs som du ikke vet helt hvor du skal sette osv.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke testet ut V2, men eier V1 selv og vil nok ikke kjøpe V2 på grunn av mikrofon løsning de har gitt ut med V2. At den kan trekkes ut og puttes inn i hodesettet igjen er forsåvidt en fiffig løsning, men hører også at en del sliter med at ledningen blir for kort sånn at når man snakker i den plukker den opp stemmen for dårlig, noe som V1 ikke har noe problem med siden mikrofonen er seperat og kan byttes tilfelle den blir ødelagt. Selvfølgen blir at man henger Mikrofon øverst på ledningen, men kan selvfølgelig også sette den andre steder hvis man setter på Boost effekten på lyd egenskapene i windows.

 

Lyd osv, kan jeg ikke uttale meg om, men den har dårligere bass enn KOSS SB45, men en god del bedre mellomtone og diskant og kan skru opp mer enn KOSS SB45 uten at det begynner å skurre.

 

V1 sitter som et skudd på hodet og kan bruke det lett i 10 timer uten at det gjort vondt eller blir svett i ørene. Siden jeg ser at V2 har byttet til skinn vil jeg også tenke meg at man blir ganske klam i ørene etter et par timer med de på.

 

Har gått gjennom 2 SB45 sett og ble alltid svett og klam med de, og hovedsaklig byttet jeg disse av den grunn og det at man kan bytte mikrofon på V1 hvis de skulle bli ødelagt.

 

Anbefaler V1 her ihvertfall selv om det V2 dette handler om :thumbup:

en ting til. Har man et skikkelig lydkort, ikke kjøp med USB, selv om det sier seg selv får man ikke utnyttet det, ikke det at jeg har et kjempekort, men vil påstå at jack-in er et must for alle med stasjonær PC.

 

V2 vil vel si at de har forrandret på V1 til det bedre. Noe jeg personlig mener de har ødelagt.

 

V1 fikk 4.4/5. Da ville jeg satt V2 til 4/5 på grunn av de modifikasjonene de har utført.

Lenke til kommentar

Jeg var storfornøyd med V1... helt til jeg mistet de i gulvet en eneste gang, den porøse plasten sprakk med en gang, og designet tillot meg ikke å fikse det med superlim.. ser det er mange på the interwebz som klager på akkurat det samme, styr unna.

 

:thumbdown:

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
  • 10 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...