Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Program som router mellom nettverk i Windows?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte ikke på det nei!

 

Jeg vil ha et program som kan installeres i f.eks. Windows XP som gjør en enkel ting, router pakker fra et nettverk til et annet, mellom 2 nettverkskort. Med funksjon som NAT overload, og Firewall gjerne.

 

Jeg har denne muligheten i Windows 2000 Server, Adv. server, Windows Server 2003 Std, Enterprise og WEB, men jeg vil ikke ha et server OS på min gamermaskin, men jeg kan godt tenke meg å ha muligheten til å bruke maskinen som litt server!

 

-Chief- :woot:

Lenke til kommentar

Det er ikke aktuelt, da kan jeg ikke kjøre serverrollen hele tiden.

 

Jeg har 2 maskiner så det er ikke et stort problem å kjøre et server OS på den ene maskinen, men jeg kunne godt tenke meg å ha et program som kunne gjøre jobben, men det virker som om det ikke er å oppdrive, så da får jeg bare kjøre det som jeg gjør nå! Muligens legge inn Linux, som er er server OS, men som også er litt spennende og utfordrende for meg.

 

-Chief- :woot:

Lenke til kommentar

Jeg har ikke helt forstått hva du trenger.

 

Hva er det disse programmene kan gjøre som du ikke får gjort med de innebygde funksjonene i XP? En (av de to positive) egenskapene som skiller XP fra 2k er at du kan brokoble flere netverks kort (fungerer som bridge). Dette i kombinasjon med internett deling og en 3dje parts firewall har løst alle mine netverks behov så langt. (Dog med noe manglende logg funksjoner.)

Hvis du kan forklare litt mer hva du er på jakt etter, kan det tenkes jeg får skapt noen nye behov for meg selv også....

 

-pg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...