Gå til innhold

Streetwearkafeen (lenker i førsteposten)


Anbefalte innlegg

Diemme-Sneaker-1.jpg

"This Diemme sneaker is a pretty good look for anyone still trying to wear sneakers but need to keep their feet warm"

 

Er på utkikk etter noe sneakers-lignende til vinteren, da jeg allerede har varme sko for de mer ekstreme dagene. Men vil helst ha et par sko med "sneaker-look" som også varmer og funker når det er et par minusgrader og snøen har lagt seg. Noen som har noen tips til sko som passer beskrivelsen.

 

Diemme-Sneaker-1.jpg

"This Diemme sneaker is a pretty good look for anyone still trying to wear sneakers but need to keep their feet warm"

 

Er på utkikk etter noe sneakers-lignende til vinteren, da jeg allerede har varme sko for de mer ekstreme dagene. Men vil helst ha et par sko med "sneaker-look" som også varmer og funker når det er et par minusgrader og snøen har lagt seg. Noen som har noen tips til sko som passer beskrivelsen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Konkrete har i Trondheim har nå som eneste butikk i Norge begynt å ta inn Obey, forløbig kun tskjorte, men venter på en bestilling med capser (kommer til uken) og vil komme mye annet snacks fremover. Alt i limited antall (maks 6stk av samme plagg).

Kommer også mye annet spennede fra andre merker utover høsten/vinteren.

Lenke til kommentar

Hm, fått et nærmest umulig oppdrag fra min bror nå. Okei, det er ikke umulig og sikkert lett visst man vet hva man skal søke etter, men jeg står fast og trenger hjelp.

Han skal ha en lett, enkel klokke som helst hadde silikon eller en form av gummi som lenke og gjerne var vanntett til minst 50m.

26269_02_1.jpg

Det der er vel mer eller mindre akkurat hva han ville ha, men han irriterte seg for mye over "neff"-logoen til å kjøpe den.

 

edit: Dette var ikke klokketråden ... men lar den stå i tilfelle noen her har peiling.

Endret av spinkeljaevel
Lenke til kommentar

Noen som har noe tips til hvor jeg kan kjøpe ensfarga t-skjorter (logo-flash er no-no)? De fra H&M krymper etter få vasker så selv XL blir for snaut når jeg vanligvis klarer meg fint med large fra mer "ordentlige" merker. Og det er egentlig ikke så veldig aktuelt å betale noe mer enn en 100-lapp per t-skjorte, syns det blir for dumt når det er snakk om et såpass simpelt plagg.

Lenke til kommentar

Jeg har én som jeg kjøpte fra dressmann før jeg brydde meg om klær overhodet. For å få den lang nok (så vidt) måtte jeg ha en i large, og den er jo brei som en presenning. Jeg er 3 cm høyere enn deg, og er også forholdsvis tynn.

 

Det jeg mener med dårlig passform er vel at den myntet på mennesker med totalt forskjellig kroppsfasong ift meg. Ikke nødvendigvis dårlig, men dum for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...