Gå til innhold

Hvorfor GeForce kan ikke spiller?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
tja, rekkverket kunst ja prøver og patche spillingen

 

Tror det ikke er så jævlig morro og være døv, kan jo teste selv?

Thomas er nemelig døv, og det gjør at han har problemer med og skrive visse ting, noe som er veldig synd, og jeg tror han ikke trengs og minnes på det.

 

Skjerp Deg.

 

 

 

Thomas:

Jeg hadde samme problem med geforce, men fant ingen løsning på det desverre, har du testet de siste driverene til kortet?

og hvilken geforce modell har du?

Lenke til kommentar

prøv med patch'ene, og prøv en ny driver til grafikkortet.

 

 

Shrike:

 

ikke mobb folk på den måten, det er greit å mobbe folk med forskjellige småting hvis de har gjort noe dumt eller noe, men man mobber ikke folk som er døv, blind, lam, osv. det blir bare for dumt, ville du likt at folk mobbet deg for at du eks. ikke kunne gå fordi du var lam ? (et tips til deg hvordan du burde oppføre deg på forumet)

Lenke til kommentar

Alltid skal alle begynne å beskytte så innmari, det sier seg i grunn selv at poster som er til for å støte/mobbe er laget av folk som tenker etter handling. Så vær hakket bedre da og ignorer istedenfor å lage masse lettkjøpte poster. Bare mitt forslag og MIN mening, ikke lag posts nå bare for å kommentere dette, blir bare teit. En annen ting, slike trøste/backupmeldinger av thomas fører bare til at hans opprinnelige spørsmål forsvinner bak i rekka...et annet tankekors i grunn.

Lenke til kommentar
Alltid skal alle begynne å beskytte så innmari,

Har vell kasnje noe med at han nettop pga sin lidelse ikke kan ha det så lett for å forsvare seg selv i et skriftlig forum. Hadde han vært skrivekyndig nokk til å kunne forsvare seg selv, hadde det ikke vært noe å krittisere i utganspunktet.
det sier seg i grunn selv at poster som er til for å støte/mobbe er laget av folk som tenker etter handling. Så vær hakket bedre da og ignorer istedenfor å lage masse lettkjøpte poster.  

Er enig med at det nokk er noen som "kjøper" seg lette poster her også, men slikt er det over alt her på forumet. Skal man først gjøre det er dette et av de bedre stedene.

Bare mitt forslag og MIN mening, ikke lag posts nå bare for å kommentere dette, blir bare teit.

Sry, ting ble bare teit. Forresten, ikke svar på denne posten, det blir bare for teit. Slipper jeg nå å forsvare hva jeg har skrevet, siden du "ikke kan" svare?

En annen ting, slike trøste/backupmeldinger av thomas fører bare til at hans opprinnelige spørsmål forsvinner bak i rekka...et annet tankekors i grunn.

Det har ikke slått deg at din tråd er en av de som gjør dette mer en noen av de andre her?

Hva var det egentlig du mente med den posten, mente du at man ikke skal svare slike som kødder med thommas? Stillhet samtykker, og jeg ser på det som et sunnhetstegn at folks rygmarksrefleks slår inn.

Det hadde derimot vært foruroligene om folk ignorerte det, og lot dem fortsette. Det ville da bare fortsatt, og når de ikke møter motsand tror de at de har rett.

Desverre er det slik, fjortiser er ikke lett å ha med å gjøre. Dette er absolutt ikke første gang folk kommer med slevete kommenaterer, og er sikkert ikke siste. Men et slikt forum er avhengig av at brukere, og ikke bare moderatorene, "oppdrar" hverandre litt. Er det ingen som sier noe, så rissikerer man at det utvikler seg til mobbing. Som sagt ser jeg ikke på det som et problem at folk står opp for hverandre.

 

Og

Thomas :-) ser ikke ut som at det er noe løsning. Oppdater spillet og driverne til grafikkortet. Prøv alle grafikkmodus ( 800*600 osv), ellers er det ikke så mye du kan gjøre.

Lenke til kommentar

Greit nok du kommenterer hver setning jeg skriver her P@rm@nn, det viser jo egentlig hvor langt fra hverandre vi står i denne saken. Tror vi legger den død ellers kan d bli en evig diskusjon hvor vi tar fra våre egne meninger og holdninger, noe som blir feil da et svar faktisk ikke kan gis.

 

Regner det som en moderators oppgave å utestenge/lukke ut brukere som kommer med heslige kommentarer til andre, slik dem her i dette tilfellet har gjort mot Thomas. Støtter thomas fullt ut jeg, bare syns det blir litt teit når en har stått opp for han at andre skal følge opp post etter post, det holder i grunn at 1 sier i fra i hver tråd, da vil tråden kunne fortsette med saklig innhold videre. Det er vell i grunn dette jeg mener i bunn og grunn.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...