Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan bli mer "alfahann"?


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Beta_*

Jeg har lest både "how to be an alpha male", og "Secrets of the alpha male". Jeg har fulgt med i sjekketråden her på forumet, lest mye ellers på nettet, og sett nesten hele Blueprint Decoded. Fått mange gode tips, og lært mye. Eneste er at jeg sliter med å bli den alfahannen jeg gjerne skule vært. Hvordan blir man egentlig den personen folk bare skjønner er alfa? Ofte, når du møter en leder skjønner du det med en gang, før han i det hele tatt åpner munnen. Hvordan? Hvordan bli man den personen folk spør om råd, og som alltid blir hørt på når man åpner munnen? Hvordan blir man den som har viktige meninger?

 

Noen som har noen tips på lur? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Helsestudio, stil og kunnskaper er det som trengs.

 

Tror du misforstår begrepet. Å være den dominerende skikkelsen i en menneskesamling krever ikke et nanogram stil eller kunnskaper, kun en magnetisk personlighet eller en fullstendig mangel på respekt overfor andre/konkurrenters tilstedeværelse.

Eksempel i praksis, om en fyr tar oppmerksomhet bort fra deg gang på gang, vent til dere er alene, så gir du ham et ubehagelig knuff med skulderen akkompagnert av et stygt blikk, da skal du se at dynamikken endrer seg.

Endret av Lilac1
Lenke til kommentar
Den svakeste, styggeste og dummeste gutten/mannen i flokken har det ikke lett for å bli alfa. Ingen bryr seg vel om å få ett knuff i skuldra av noe slikt?

 

Er det PUA definisjonen du er ute etter? I såfall kan jeg bruke færre stavelser. Ingenting setter en såkalt alfa på plass fortere enn mer eller mindre tydelige trusler, derfor er det svært viktig at alfaen innehar fysisk størrelse. At alfaen er den "mest velkledde/sjarmerende" fyren i rommet er betinget av at knokesleperne LAR vedkommende være alfa.

Lenke til kommentar

Norske gutter er alt for myke fordi de ikke har opplevd en dritt. De ar bare blitt dulla med hele livet, uten at det stilles noen krav til dem.

 

Litt mer seriøst... :) Er jente og legger mest merke til kroppsspråk og utstråling. og selvsikker måte å snakke på of course ;) Hm et tips må vell åpenbart være å se seg i speilet og øve på annsiktsuttrykk som oser alfa. Da er det sikkert også lurt å sammenligne med andre kjente alpha males. Klesstil har også litt å si. Vær styla men ikke for mye...

 

IKKE behandle folk som søppel, total turnoff. Men ikke vær en dørmatte, og for all del ta beslutninger(!)

 

Alternativt fra å stå timesvis forran speilet så kan du reise til det vakre utland og oppleve litt hard times, og ekte ansvar og dermed bli naturlig forvanlda til alfa. Da slipper du også å fake en maske, virker slitsomt... og ser ikke at folk kan bli barske etter et liv med dulling.

Lenke til kommentar

Problemet med å prøve og være Alfa er at det er enkelt å gjennomskue hvis det ikke blir skikkelig internalisert og ekte Alfahann blir ikke gjennomskuet fordi det ikke er noe å avdekke. Ettersom at PUA har blitt allmennviten, særskilt hos individer som nettopp har bikket puberteten, har antall 'Alfamenn' eksplodert rundt om i vårt kjære land - 'ledere' som MÅ gi deg skumle blikk, som MÅ til en HVER tid framstå pompøse og høylytte og som for all del ikke kan vise følelser for mennesker rundt seg for da søker man aksept (wtf?). Det virker som om en haug av tullinger går rundt omkring og tror de er jævlig Alfa, når de i realiteten bare har skapt et kvalmende ego gjennom å feiltolke teori. Hva skjedde med de egenskapene som ved kombinasjon og kontroll skulle legge grunnlag for en sann Alfahann? Snakk om å lure seg selv.

 

En fake Alfahann er til syvende å sist en desorientert Chode. Ikke prøv å bli Alfa, la det komme naturlig ved hjelp av å praktisere grunnleggende PUA over tid med enkelte små prinsipper i bakhodet.

Lenke til kommentar
Slutt å lese. Det er lenge siden du skulle dratt ut og gjort noe med det.

Det beste jeg har sett hittil i tråden.

 

Latterlig at folk sitter og leser seg frem til slike ting når de opplagt mangler mye annen grunnleggende erfaring fra det sosiale liv.

 

Man blir ikke helikopterpilot bare fordi man har lest læreboka og kan en del av teorien. Det er praksis som teller.

Endret av Transponder79
Lenke til kommentar

Du kan ikke forbedre deg selv uten å være ute å erfare selv. Flertallet gjør det fremdeles på gamlemåten, de er ute å sosialiserer og lærer gjennom det. Ikke bli for låst til bøker og tro at alle svar ligger der. IOM at menneskerasen fremdeles eksisterer, selv om sjekkebøker o.l. ikke alltid har vært her, kan jeg bare konkludere med at folk har klart seg uten. Kom deg ut.

Lenke til kommentar

Å være alfa er å ikke bry seg så jævlig om hva andre sier og tror. Selvtillit er tingen. Og å ikke være liten eller spinkel eller dum :D Jeg er 191, ingen "alfa" av natur men ikke faen om en liten jupling skal dominere territoriet. "It does matters who's got the biggest stick, but it matters a hell of a lot more who's swinging it."

Endret av Bloodwake
Lenke til kommentar
Gjest Guest_TS_*

Jeg er så mye ute og erfarer som jeg kan. Dessverre tar jobb, skole og trening en del tid, en utenom det er jeg så mye utemedandre mennesker jeg kan. Både medkompiser, på arrangementer ellerpåfester. Jeg er klar over viktigheten av dette, men jeg tror likevel at å pløye gjennom et par bøker (når jeg sitter påtoget eller ikke får sove feks) er god hjelp.

 

Jeg merker at det går fremover (har gått ca et år nå siden jeg fant ut at jeg faktisk kunne gjøre noe medlivet mitt om jeg ikke vvar fornøyd), jeg har langt flere venner, gjør det bedre med jentene enn før, osv. Men jeg sliter med å oppnå den alfa/lederstatusen jeg vet er viktig. Feks, er det et problem at mange avbryter meg når jeg snakker, og at noen ikke hører i det hele tatt. Å ta avgjørelser er viktig, men hva gjør man når ingen følger deg?

 

I tillegg har jeg et par kompiser som er veldig opptatt av å være alfa de også. Ikke alfa på en god måte, men alfa som i å putte alle andre ned, og ofte rett og slett være drittsekk. Dette klarer de forbløffende bra. Hvis jeg er rundt dem ender det derfor alltid med at jeg blir putta ned, og at de sjefer rundt. Ikke på en god måte som sagt, men rett og slett ved at de oppfører seg dårlig. Det gjør ikke meg noe om vi er flere dominante folk sammen, det er bare gøy. Men at de behandler folk dårlig med en gang de prøver å ha noe de skulle sagt er en annen sak. Har dere noen enkle tips på lur for hvordan man kan ta råtta på folk når de oppfører seg slik?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...