Gå til innhold

Roskilde Festival 2010: Informasjon og Diskusjon


Joakim Skurk

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er dette teltet alt for stort og ha med, også sette opp på Roskilde? Er en gjeng som tenkte å kanskje kjøpe det!

 

http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=150828411

Det er ikke lov med partytelt som er større enn 3x3 meter. Rett meg gjerne om reglene er endret, men slik jeg har forstått det er det fortsatt regelen, og det koster 100DKK for å ha et oppe i campen. Man kan dog lure systemet litt og kjøpe to 3x3 og sette de et lite stykke unna hverandre. Det kommer også litt an på hvor man camper mtp vakters innsyn. Vi var i fjor like ved C-tårnet og ble bedt om å river våres, eller dele det på midten. Vi endte på sistnevnte og improviserte. I år kjøper vi 2 stk. 3x3m på campen i stedet.

 

Men som sagt, reglene kan ha blitt endret, men jeg har ikke sett det noe sted.

 

Jævlig kjipt å kjøpe et så dyrt telt og måtte rive det igjen. Mener å huske partyteltene på RF koster 150DKK?

Endret av Joakim Skurk
Lenke til kommentar

Flotters! Vi er bare 7 stykker på campen vår, så tenker det holder med ett. Tenkte kanskje å ha ett vi kunne ligge i for å slippe å svetteihjæl når vi våkner, men for min del bryr jeg meg ikke sååå mye om det! Bare å ta en tur innom jomfrucampen vår å hilse, får vel bare se etter ett liknende partytelt og ett stort flott norsk flagg!

Lenke til kommentar

Forslag til musikk jeg skal ha med?

 

Føler jeg må ta med noe som "ØDELGGER" for den jævela svennebanan-låta i fjor f. eks. Skal ta med meg Bjørn Hellfuck, danskene kommer til å skjønne halvparten av det bare, akkurat som oss.. :!:

 

Tenkte noen par miks-plater med artister fra festivalen også. Blir uansett et kjempebra program, første konserten til Gorillaz i norden! Ta den Hove, dere har ikke råd til å ha Gorillaz på scena. :tease:

Lenke til kommentar

Kan man forresten sjekke opp billett nummer opp mot billettservice sin database?

Nei, jeg har spurt de om det tidligere. Billettservice nekter å gjøre slikt, og Roskilde vil heller ikke hjelpe deg før du står og skal bytte billetten i bånd.. :/

Lenke til kommentar

Einig med Maury her. Har lite trua på at gjerda står tida ut, så kan vere lurt å vere ei stund før på området ja.

 

Men no er eg pakka og klar. Reiser med fly frå Bergen i morgon ettermiddag, og ser fram til god stemning i København ettersom det blir klart at Danmark tar seg vidare i VM utpå kvelden. :D

Lenke til kommentar

Kommer garantert til å følge med på VM litt hvis danskene kommer videre. Var det ikke like ved C-campen de skulle ta å vise VM? Gøy å være delvis danske(vi var jo i union med folka for hundre år sida eller mer), litt mer gøy å heie på danskene enn svenskene og engelskmenna.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...