Gå til innhold

Liverpool: Overgangstråden - rykter, spekulasjoner og ønsker


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så. Hva tenker folk om neste sesong?

 

Mignolet/Karius/Ward

Clyne/Arnold - Matip/Klavan - Lovren/Gomez - ???

Lallana/Grujic - Henderson/Can - Wijnaldum/Milner

Mane/??? - Firmino/Sturridge/Origi/Ings - Coutinho/Woodburn

 

Jeg antar at Moreno, Sakho og Lucas forsvinner. Kanskje også Klavan og minst en av spissene også.

 

Det jeg ønsker meg:

- Ny stopper. Matip og Lovren har vært et meget bra stopperpar denne sesongen, syns jeg. Så fort en av de har vært ute, har vi dog slitt mer. Jeg ønsker meg minst en stopper til som kan rotere med disse. Ut fra ryktestrømmen kan det se ut som Klopp er på stopperjakt.

- Minst 1 back. Venstreback er jo det som desidert skriker mest. Milner har gjort en ok jobb, men er ingen back. Ideelt sett skulle man hentet to backer. En out-and-out venstreback, og en som kan spille på begge sider. Det er dårlig dekning på begge sider, selv om Alexander-Arnold har vist seg fra gode sider. Gomez kan vel også steppe inn som rotasjonsspiller både som stopper og venstreback.

- Midtbanespiller. I utgangspunktet ok dekning, med to spillere i hver posisjon. Vi ser jo likevel hva som har skjedd denne sesongen med skader i flere ledd. Det har ikke fungert særlig godt. Henderson imponerte meg som anker før han ble skadet. Usikker på hva jeg egentlig vil ha inn på midten. Om det er et defensivt beist, eller en mer kreativ boks-til-boks spiller som kan fylle inn dersom f.eks. Lallana skulle bli skadet. Det er også en mulighet til å flytte ned Coutinho på midten, som vi så nå sist mot West Ham. Det vil dog ikke fungere like godt i "toppkampene".

- Offensive spiller(e): Jeg antar at Sturridge og/eller Origi er på vei ut døra. Jeg ønsker meg en allsidig offensiv spiller til, som fungerer i den flytende trioen på topp vi så denne sesongen. Det er dårlig dekning med tanke på høyrekanter, selv om vel både Ings og Origi kan steppe inn der.

- Keeper: Nå har faktisk Mignolet vært stabilt god de siste kampene, og har tatt store steg i feltarbeidet, men jeg er vel ikke 100% overbevist selv. Vet ikke helt hva jeg skal tro om keeperplassen. En ting er klinkende klart; resten av topp 6 har bedre keepere enn Liverpool. Kanskje ikke City, men resten er iallfall milevis bedre.

 

Oppsummert:

MÅ ha en venstreback, aller helst en stopper, muligens en til på midten, gjerne bytte ut noen av de offensive spillerne. Keeper?

 

Her er noen av spillerne vi har blitt ryktet til nylig:

- Andrew Robertson: venstreback fra Hull. Har sett omtrent ingenting av Hull denne sesongen. Blir jo ikke overbevist av å hente en spiller fra nedrykksklubben. Noen som kjenner til han?

- Ricardo Rodriguez: venstreback fra Wolfsburg. Føler han er mer "proven", men det er kanskje fordi jeg selv kjenner bedre til han? Han er vel iallfall blant de bedre backene i Bundesligaen.

- Luan: brasiliansk offensiv "sensasjon". Ikke egentlig et ungt talent lenger, da han er 24 år. Aner ikke hvor god han er, men han ser jo litt "spinkel" ut - rent fysisk. Klarer han en evt en overgang til PL?

- Solanke: Chelsea-talent. Spiss. Vil ikke skrive under ny kontrakt med Chelsea. Ikke en spiller som er tiltenkt en startplass ville jeg tro. Kjenner heller ikke mye til han, annet enn at jeg har hørt navnet noen ganger de siste par åra. Kun 19 år.

- Pickford: Sunderland-keeper som har gjort seg bemerket denne sesongen. Kan han være løsningen? 23 år, og mange år igjen.

- Lucas Moura: ving fra PSG. Har vel ikke fått spille veldig mye i PSG denne sesongen. Tror han kunne gjort seg bra for oss. Såvidt jeg vet kan han spille på begge sider, og er vel ikke helt ubrukelig som spiss heller.

 

Mye av dette er vel løse rykter fra mer og mindre troverdige kilder. Er jo ikke så vanskelig å lage rykter, da det er ganske åpenbart hva Liverpool trenger/har trengt. Selvfølgelig blir Liverpool linket til alt som kan krype og gå av venstrebacker og keepere.

Lenke til kommentar

Har egentlig tenkt at vi burde hente en ny keeper, men Mignolet har vist flere ganger at han hever seg når han blir satt ut av laget og får konkurranse. I tillegg har jeg fortsatt troa på Karius, selv om han har hatt mange misbrukte muligheter denne sesongen. Tror neppe vi henter noen ny keeper denne sommeren.

 

Selv om Milner har gjort en ålreit jobb, er en ny VB kritisk! Da får vi også frigitt Milner til å spille i mer vante posisjoner (dog som rotering på midt og evt. VB). Alltid vært fan av Rodriguez og Jonas Hector, men ikke fått fulgt med på på hvordan de har gjort det denne sesongen.

 

En ny midtstopper er også viktig, typ førstevalg som kan konkurrere med både Matip og Lovren. Tre klare førstevalg her er viktig, både mtp. alle skadene og konkurransen. Van Dijk ryktene gir seg aldri og virker relativt sannsynlig også.

 

Også vil jeg også gjerne ha inn en ny spiss. Tror nok Sturridge forsvinner, selv om man aldri blir helt klok på nivået hans (tror han kunne gjort det meget godt igjen en hel skadefri sesong), men man kan aldri stole helt på når neste skade kommer igjen, dessverre.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...