Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

ProphetSe7en skrev (55 minutter siden):

Nei det sier jeg ikke heller, men det er jo slik med alle spillerne våres. De var god en gang, så da lever en i troen om at de kommer tilbake dit, gir de lønninger som gjør at det er umulig å bli kvitt de igjen når det viser seg at de aldri kommer tilbake til tidligere nivå. En kan ikke kreve at de skal lære av tidligere feil, men det gjelder ikke om spiller er lokal 

Det gjelder nesten alle spillerne våre, så vi er bare nødt til å leve i troa på at de fleste kommer tilbake på nivået vi vet de har, og som de viste over tid sist for litt over et år siden. 

Gjelder kanskje mest Rashford, Maguire, Varane, Bruno og Shaw. Sancho er det kanskje enda litt lengre siden var veldig god over tid.

Når så godt som alle de beste spillerne presterer så mye dårligere omtrent samtidig så tror jeg det er mulig at de blir bedre igjen omtrent samtidig også, for da er problemet mest kollektivt og overordnet, ikke bare på individuelt nivå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I alle dager... Troverdig journalist. Redd for at dette vil være en veldig stor feil. Stort talent og Nottingham Forests beste spiller forrige sesong, i en posisjon vi desperat trenger spillere.

Og bare 14 millioner pund høres helt merkelig ut. Men igjen vil lite overraske med dårlig spillerlogistikk i United. Jeg mistenker sterkt at dette er for å frigjøre midler til spillerkjøp.

EDIT: Nå melder flere det samme, inkludert lokalavisa. Skriver at Uniteds pris er mellom 15-20 millioner pund (som vil dekke inn prisen for Rabiot...).

EDIT 2: Nå melder Jackson i The Guardian som jeg mistenkte, at dette er for å frigjøre midler til kjøp:

Så dårlig står det altså til. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Hmm, virker veldig rart at det tynnes ut mer i den posisjonen nå, men har andre spennende unggutter i Iqbal, Savage og Hannibal som kan spille der.

Hadde egentlig håpet Mctominay ble solgt før han.

Men står så dårlig til med midler ja..🥲

Da må det hvertfall TO midtbanespiller inn.

Bare legge all skyld på Glazers om det skjer han selges som finansiere alle spillerkjøp kun gjennom klubbens inntjente penger..

Endret av ReaveЯ
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Årsaken er trolig transfergjelda som nå nærmer seg 200 millioner pund, og ligaens FFP-regler, Profitability and Sustainability (P&S).

Et vanstyre uten like, spesielt med tanke på at Glazers har tatt ut 33 millioner pund i profitt hittil i år til seg selv.

Dette er mye av grunnen til at United henter spillere over 30 år nesten hver sesong, fordi de som regel ikke må ut med noen overgangssum som øker transfergjelda.

Når de først skal kjøpe spillere som koster penger forhandles det i det uendelige om nedbetalingsavtaler som passer Uniteds finansielle modell, som går ut på at eierne skal tyne mest mulig penger ut av klubben og inn i egen lomme.

Derfor får vi sjeldent eller aldri viktige signeringer på plass uten enten en lang saga først, eller at andre mål ryker. Samtidig kan spillernes agenter utnytte tidsbruken og stille sterkere kontrakt krav til United enn andre klubber.

For ikke å snakke om logistikk og timing rundt spillersalg, eksempelvis med Lingard som ville bort, men man nektet å selge for en fin sum i fjor - lot han rotne på benken og lekke til pressen en hel sesong før man lar han gå gratis året etter.

Hvis ikke dette skjedde foran øynene våre ville jeg knapt trodd det var mulig å styre en så stor fotballklubb så følelsesløst og inkompetent.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jonas Giæver melder i hvert fall på Twitter at dette er den La Liga-linken han har mest tro på at vil funke i United. Atletico-spillere har jeg generelt sett sansen for, da de har en tøffhet, kynisme og vilje i seg som United sårt trenger. 

Begynner å bli mange rykter nå. Klubben må begynne å konkretisere disse snart. Tipper Glazers har økt transferbudsjettet litt etter den elendige sesongstarten. Koster mer å rykke ned, si.

Lenke til kommentar

Jonas Giæver har nok mye rett i det! Enig i at det som taler for Cunha er at under Simeone er det ingen kjære mor når det kommer til å jobbe knallhardt og presse på topp. Fortiden i RB Leipzig er også en stor fordel sånn sett. Det gir veldig mening med en sånn spisstype inn når vi skal presse høyt. 

Det som gjør meg litt skeptisk er relativt lite spilletid og få mål, og at prisen etter sigende har doblet seg på ett år uten at han har levert så voldsomt. Men det er vel mye "Premier League tax/United tax".

Nå røyk også en annen 23 år gammel brasiliansk Mathias, nemlig Nunez til Wolves, så alternativene våre blir færre. Vi trenger sårt en spiss inn!

Lenke til kommentar

Simon Stone, BBC. Den mest troverdige United-journalisten.

Bekrefter mye av det vi har sett fra andre journalister. 

Sitat

Manager Erik ten Hag's public stance has been that Ronaldo, 37, is not for sale and is part of his plans.

However, senior figures have been alarmed at how quickly the overwhelmingly positive feelings around the camp generated during a successful pre-season tour to Thailand and Australia have disappeared.

Sitat

(...) The Portuguese is said to be a negative presence at the club, hardly communicates with his team-mates in the canteen and has made no secret of his desire to move away.

Sources have told BBC Sport they fear there will be no change to United's current issues until Ronaldo has gone and there is a belief amongst some that even if the forward left and there was no replacement, the general uplift would trigger a significant improvement in overall performances.

It is this issue Ten Hag, chief executive Richard Arnold and football director John Murtough are wrestling with before the transfer window closing on 1 September.


Samuel Luckhurst i MEN skriver at Ten Hag har vært åpen for å selge Ronaldo i flere uker, men at Joel Glazer er imot dette - selv om Ronaldo selv vil bort:

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

😵💫

I denne farta er vi heldige som får minst to spillere inn før vinduet stenger...

Good news!

e: kan ikke fortsette å tilby astronomiske lønninger, så helt greit det der. Ryktene at United ville gjøre han til en av de som tjente mest i klubben....

 

 

 

 

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...