Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Problemet med Ronaldo er at han er lite fleksibel når det kommer til hvordan bruke han.

Samtidig har han et enormt ego, stor innflytelse i garderoben, og en forventning om å starte hver eneste kamp.

Dermed havner EtH i en situasjon der han enten må bygge og tilpasse laget rundt 37-åringen, ellers oppstår det fort konflikter og misnøye i spillergruppa (slik Rangnick uten tvil opplevde da han forsøkte å implementere spillestilen sin).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (På 15.7.2022 den 12.13):

 

 

På hvilken måte har Ronaldo blitt syndebukken i dette laget? En av fåtallet som faktisk ga alt forrige sesong.

Å ta inn Ronaldo i fjor var en kjempetabbe. Det gikk ut over spillet på banen, samholdet i laget og resultatene, og ikke minst ble det en masse unødvendig drama i pressen.

Nå er det samme maset igjen, Ronaldo deltar ikke i sesongoppkjøringen, blir han eller drar han, bør vi få inn en angrepsspiller til - hvem vet.

Én sesong med Ronaldo burde være mer enn nok til å ta til seg dette, og sørge for å få ham ut av klubben.

Ikke minst når vi nå endelig har fått på plass det som ser ut til å være et kompetent trenerteam og en ny positivitet og optimisme omkring laget, en ny start, er det avgjørende å minimere alle mulige distraksjoner fra det arbeidet som gjøres nå og må gjøres fremover. Heller enn å måtte tilpasse spillet en aldrende diva som uansett ikke kommer til å være her til neste år, som sutrer og furter og vil starte alle kamper og ha all oppmerksomheten.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Slik ståa er nå er nok beste å gå etter alternativer til De Jong..

 

Som ikke er fullt så dyr og kan i tillegg ha råd til angrepsspiller som kan spille høyreving og spiss. Spørs om Ajax vil selge flere spillere dette vinduet. Antony hadde vært perfekt..

Sangare(PSV) Fabian Ruiz(Napoli) eller Bennacer (Ac Milan) for å nevne noen. Koster neppe skjorta. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sesko litt spennende.

Det er rett og slett ikke verdt å beholde en umotivert Ronaldo her. Sier litt om hans vilje til å spille CL om han er åpen for Sporting. Men blir vel ikke lett å dra i land en avtale med mindre Ronaldo selv gir avkall på store deler av lønnen sin. 

Lenke til kommentar

55 mill pund?? Greia med så fort United er på bana krever de mye mer?!

Adeyemi gikk for ca 30 mill euro og Haaland 20 mill euro. Sikkert flere i samme gata og.  Er han rata særlig høyere enn hva de var da?  Ganske vill pris for 19 åring som spiller i østerriksk liga..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Helt latterlig. Klubben har virkelig ikke hatt noen backupplan for De Jong.

Og skjønner ikke hvorfor det ikke fokuseres på å få til en harmonisk spillergruppe... Dette inkluderer å la spillere som ikke vil være der dra (som Ronaldo). Og det inkluderer å ikke signere rasshøl (som ReaveЯ så fint beskriver det).

 

Lenke til kommentar

Enig. Det er bedre å gi Elanga, Garnacho, Garner, Zidane og Savage mer spilletid og havne lengre ned på tabellen enn å signere rasshøl over middagshøyden. Bare at det finnes troverdige kilder på at de går etter Arnautovic og Rabiot er en skikkelig nedtur.

16 klubber i Europa har brukt mer på spillerkjøp enn United hittil i sommer, den samme sommeren som vi kvitter oss med Pogba, Matic, Lingard, Cavani, Telles, Mata, Pereira og Henderson.

Ingen kjøp i januar heller. Man kan ikke ha en ordentlig omskifting i stallen på den måten. United er kanskje verdens største fotballklubb, og burde faktisk vise litt muskler på overgangsvinduet når det er så åpenbare huller i troppen. Ikke bare pengemessig, men også på hvilke spillere man går etter, og når man får de på plass til en sesong som har et utrolig tett høstprogram.

Fred og McTominay er gode spillere de, og jeg vil gjerne ha de i klubben. Men ingen av dem er en sekser, og burde ikke være på banen samtidig. Vi trenger en sekser. Selv om Pogba bare var skadet og ikke alltid leverte bra nok i rollen så er det galskap ikke å erstatte ham.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...