Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

ProphetSe7en skrev (9 timer siden):

Selvsagt Ikke, og det var heller ikke det jeg mente. Men må være innen for å si hva en synes om drakten, inkludert sponsor sitt påtrykk. Og om det var noe jeg skulle kunne endrer på var det to piler. Ikke gale det, har vært år der jeg helst skulle ha endret hele drakten 😅

Sorry, det var egentlig ikke rettet mot deg :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som om det er større sannsynlighet for at det kommer til å skje enn at det ikke skjer. Hadde aldri i verden trodd at Real virkelig skulle la Varane også slippe unna. Husker jeg skrev noe om det tidligere her inne et sted og fikk noe svar fra noen her om hvorfor det absolutt kunne det men som jeg aldri rakk å svare på (Ble forsiktig optimist etter det :p)

Lenke til kommentar

En høyreback og en midtbanespiller i tillegg hadde vært bra. Er vel Trippier og Camavinga det har vært mest snakk om i det siste.

bør vel være mulig å prøve å få solgt noen også, tenker spesielt på Lingard og Dalot. De Gea blir vel aldri solgt med den lønna han har dessverre, men mulig det går an å finne en løsning hvor vi betaler deler av lønna.

———

59449D54-761D-4555-A492-E91589110919.jpeg.d709088e16c2eb5e9faad6344a466447.jpeg8C86364A-515E-494E-98E7-F36E491A8802.thumb.jpeg.52dd2af6a1f7d6c810ee04135727292f.jpeg

Endret av Jakobk
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Tror nok United har mer å handle for. Mellom 150 og 200 millioner pund. Sancho ble mye billigere denne sommeren enn han ville vært i fjor, og eventuelt Varane vil neppe koste mer enn 50. Det er rom for et ganske stort kjøp til. 

Ryktene gikk på £150m netto før vinduet åpnet. Nå vet jeg ikke hvordan fordelingen av betalingen for Sancho-kjøpet ble, men mulig noe fordeles utover til budsjettet for vinduet i 2022 og 2023? 
 

Dersom man hadde fått solgt noe av daukjøttet kunne det frigitt midler slik at man kunne fått inn både en DM og en HB. Jeg tror likevel at det er for mye å håpe på. Vil uansett være fornøyd med Sancho, en midtstopper og en ny HB. Spiss og SDM neste sommer! 

Lenke til kommentar

Synes egentlig at Pogba alltid har oppført seg bra. Og til mediene så uttaler han seg knapt... Så det eneste innblikket man egentlig har i livet hans er de bildene han legger ut på instagram (som bare er en kjedelig miks av treningsbilder, litt familie og litt kommersielle oppdrag).

Problemet er mediene som tross dette alltid har hatt et enormt forkus på han. Kombinert med både en manager og en bror som noen ganger prater litt mer enn de burde.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...