Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

bshagen skrev (Akkurat nå):

Høyrekanter er ikke enkle å finne, Jakob nevner Valencia - men en godbit i United var Beckham - vår siste ordentlige klassespiller på høyreving i mine øyne. Slike kommer ikke i ett transfervindu, de dyrkes. Det er snart 20 år siden vi hadde ham i klubben, men det er kun dette du ser etter? Selvsagt skal vi ha inn talenter folkens! :D

Enig i det du skriver. Både Valencia og Nani hadde gode sesonger, men vi trenger høyt nivå over flere år. Sånn som Beckham. Det er derfor vi alle har håpet så hardt på Jadon Sancho. 

Blir spennende å se hva som skjer med Pellistri og Traore på sikt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ducker nevner at det var Everton Romero ville til. Ikke rart at han er attraktiv for dem, og heller ikke rart at United ikke vil selge ham til dem. De har sett sterke ut, og Woody og co vil vel ikke risikere å forsterke dem. Naturligvis best å selge til utlandet, men ville dere solgt til Everton eller hatt som tredjekeeper. Jeg heller mot selg. Vi skal være bedre en Everton over 38 kamper uansett om de har Romero eller ikke.

 

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (4 minutter siden):

Bare glad for at United ikke gir hva Dortmund krever, hadde vært galskap

Ingen spiller jeg mener vi trenger mer i hele verden en Jadon Sancho. Men samtidig så er jeg helt enig. Når BvB ikke vil ta konsekvensene av Covid 19, så får de ikke solgt heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

To spillere vi tilsynelatende har fått greit betalt for dette vinduet. Skulle helst sett enda litt mer aktivitet, spesielt forsterket forsvaret vårt med en stopper og en ny høyreback samt et ekte arbeidsjern på midten med mer kvalitet enn de vi alt har.

Får håpe de har en bedre plan til januar, at de henter inn det som trengs så tidlig som mulig når vinduer åpner

Lenke til kommentar

Juventus fikk tak i Chiesa for 50 millioner; høyreving, 10 mål og 10 assists i Serie A forrige sesong (noe som er imponerende når du spiller for et lag som Fiorentina). Dette er en spiller jeg mener UTD burde hatt som alternativ til Sancho, helt uforståelig at klubben heller velger å bruke 30 millioner på 'talenter' av tvilsom kvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...