Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

For det første så har ikke Duncan Castles truffet på noe siden han mistet kontaktene sine da Mourinho fikk fyken, og sannsynligvis er det like lite i det ryktet som det meste annet.

For det andre: Nei takk. Ikke bare skadene, men han har ikke vært spesielt god i Barcelona heller. Det er bedre å vente på et bedre alternativ enn å gamble med Dembele for 100 millioner euro.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (2 minutter siden):

Det er bedre å vente på et bedre alternativ enn å gamble med Dembele for 100 millioner euro.

Visste ikke at han hadde vært dårlig i Barca jeg, bare at han hadde spilt lite kamper pga skader. Så han har ikke vært skikkelig god siden 16/17 i Dourtmund?

Man skal uansett være rimelig blåst for å betale over 30 milloner euro for en spiller som er dobbelt så skadeplaget som Gareth Bale. Kun Woody som finner på slike ting.

Var ikke klar over at han mistet kontaktene sine da Mou fikk sparket. Dro kjensel på navnet, så ble overrasket over at han var TIER 4. Var vel høyere før sikkert.

Blir ikke overrasket om vi ikke får inn en høyrekant. Litt for mange inkompetente mennesker i klubben med litt for mye makt.

Lenke til kommentar

Nope, han har aldri funnet tilbake til den formen han hadde i BvB. Det er helt klart en skikkelig god spiller der et sted i Dembele og det kan være Barcelona bare ikke passer han, men skadene pluss mange veldig svake kamper gjør at jeg synes det blir en altfor stor gamble.

Hvilke andre alternativer enn de som er nevnt finnes egentlig på høyrekant? Synes det er vanskelig å tenke seg særlig mange andre som både er realistiske, passer United, er gode nok og passer og profilen klubben ser etter. Det føles litt som "Sancho eller ingen" nå.

I fjor var det mye rykter om Bruno og kanskje spesielt mye om Eriksen på sommeren, men det kom aldri inn en sårt tiltrengt offensiv midtbanespiller da. Så måtte vi klare oss med Pereira og Lingard i tieren siden Pogba ble skadd som selvfølgelig bidro til å ødelegge resultatene før jul.

Klubben ventet til januarvinduet med å få inn Bruno. Mitt håp er at hvis United er sikre på Sancho, så kan de heller vente til januar denne gangen og. Det er bedre i lengden å være tålmodige slik at man får inn spilleren som passer best, slik Liverpool gjorde med Van Dijk. Vi er fortsatt i en rebuild og jeg er innstilt på at det tar tid. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (4 minutter siden):

Annet alternativ er Sarr som spiller for Watford? Spørs om han vil spille én sesong i championship. Virker som en spennende spiller. Likte det jeg så i kampen noen mot Liverpool i fjor?

Ja, Sarr er helt klart veldig spennende! Han er også ung. Men han er et godt stykke unna Sancho når det kommer til bevist og "ferdig" kvalitet, samt erfaring på det øverste nivået. Så hvis det er en problemstilling vil jeg heller ha Sancho i januar enn Sarr nå og ingen Sancho i januar.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Når går vi inn i andre uke med Telles ryktene og forhandlingene, Porto vil ha 25 millioner, men United prøver å presse prisen til under 20 mill, ca 18 mill. Jeg kjenner det vokser en ekstrem frustrasjon i disse prutingene til United. Forstår om Porto hadde krevd 30-40 mill for Telles men det er snakk om 5-8 mill som united prøver å prute. Vi har signert 1 spiller og vinduet har vært åpent siden 27 JULI. JA 27 JULI, vi er nå snart i oktober, og har signet 1 spiller. WOODWARD og Glazer må gå. Og vi trenger en sportsdirektør.. ASAP

Lenke til kommentar

Gitt opp å tenke at vi får flere spillere jeg. Klubben gidder ikke, så da gidder ikke jeg heller. Vi får bare forvente å gå inn i nok en sesong der de beste må kjøres til rovdrift nærmest og blir skadet og at resten av sesongen blir en sesong med mye rare første-ellevere og noen bitre bitre tap :(

EDIT: Må si jeg syns synd på Ole nå. Han er jo sjanseløs og det kommer jo til å bli hans hode som ruller pga det. For klubben kommer til å skylde på ham, mens alle vet at det klubbens manglende vilje det faktisk står på. Det er så åpenbart og det er så trist å se

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...