Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

ProphetSe7en skrev (9 minutter siden):

Få det gjennomført og få spillere på plass

Det skjer ikke. Å handle seg til tittelutfordrer-posisjon gir potensielt en ROI som kanskje gir Glazers mindre penger i egne lommer. Med Woodward og Glazers ved roret, så kommer det bare ikke til å skje, de ser kun på kvartals-tallene, og da blåser de ikke 2-3mrd på fotballspillere  i et vindu, slik andre klubber med faktiske ambisjoner gjør. De er ikke interessert i fotball, de vil ikke at denne klubben skal vinne - de vil bare at firmaet skal levere et overskudd som Glazers og de andre aksjonærene godtar og kan få et jevnt og godt utbytte av hvert år. Vi har eiere som ikke vektlegger suksess på banen, men lommeboka til eierne. Og merkenavnet "Manchester United" er garantert gevinst for investorer som er villig til å se det over tid. Aksjekursen ligger per nå på det gjevne og "alt er bra" til og med etter korona = ingen grunn til å handle spillere nå. Korona gir også ekstra god "unnskylding" til å ikke handle, selv om samtlige andre topp-klubber handler - av én eller annen merkelig grunn

Solskjær er nå i samme knipe som sine forgjengere - fikk handle bittelitt i begynnelsen, men så stopper det opp - fordi det er "godt nok". Derfor kommer ikke dette til å fungere heller. Solskjær sine hender er bundet. Klubben vår er nå verdens dyreste og mest populære treningssenter

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det er brukt endel penger allerede, men se på stallen nå. Den skriker middelmådighet. Vi har et par skikkelig gode spillere når de er på topp, men når resten av stallen er av det kaliberet det er, så kan selv ikke Pogba eller Bruno gjøre noe med det. Se på kampen i går, det er én pasning forover, og 14 bakover, ingenting forløsende. Det er ikke kvalitet, det mangler fotballforståelse

Lenke til kommentar

EiWjd7fWoAAOeF-.jpeg.0b767dd31f6af33857e610e045cdbe13.jpeg

^ satt litt på spissen, men er litt sannhet i denne.

Denne vinduet var tid for å smi mens jernet er varmt, nå som vi har en manager som vil spille bra fotball og har fått laget til å fungere skikkelig med gløden ordentlig tilbake. God stemning i troppen og de fleste/alle spillerne ser ut til å trives. Vi har i de siste 8-9 månedene sett hvor bra førstelaget vårt kan være under Solskjær, så det bør være grunn nok alene til å gjøre alt man kan for å støtte han videre med forsterkninger.

Man må kjøre på og bygge videre på det mens kurven er oppadgående, spesielt viktig bør det være å få forsterkninger på plass tidlig når det ikke er tid til en skikkelig pre-season for oss, mens de fleste andre lagene har hatt bedre tid til å forberede seg. Men det har ikke skjedd, og kan bite oss skikkelig i ræva. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (1 time siden):

Så sykt lei hele klubben og hvordan de snubler seg inn i overgangsmarkedet år etter år. Om de vet de trenger tre spillere hvorfor ikke ha de klar før sesongen starter. Skal en gå til 5 oktober med store mangler i laget er det potensielt mange poeng tapt, så skal de tilpasse seg osv og er gjerne ikke fult klar før 3-5 mnd etter overgangen er gjennomført.

Få det gjennomført og få spillere på plass

Solskjær og hans apparat har jo sikkert vært klar på hvem de vil hente i mange måneder. Problemet er jo at de ikke er på samme bølgelengde som Ed/eierne, som kun er ute etter å tjene penger ved å investere minst mulig og putte alt av fortjenester i egne lommer.

Når fansen klikker i vinkel på grunn av mangel på signeringer, lekker det 'nyheter' om at UTD er interesserte i spiller A og 'følger situasjonen nøye'. Ender til slutt med at den aktuelle spilleren signerer for en annen klubb, og UTD briefer om at det ikke er 'verdi i markedet' og at den andre parten krevde for mye penger etc. UTD hadde jo selvfølgelig null intensjoner om å hente spilleren, de bare later som i et forsøk på å tilfredstille fansen ved å si 'jaja, vi prøvde i alle fall'.

Samme med sportsdirektør. Når klubben har et begredelig overgangsvindu/ting ikke er på stell får man høre fra Woodwards lakeier (enkelte journalister) at klubben leter etter potensielle kandidater. Ender jo selvfølgelig med at ingenting skjer. Glazerfamilien er råfornøyde med Woodwards ledelse og har null interesse av å erstatte han. Bare lame appeasement tactics for å få fansen til å holde kjeft i et par uker.

Lenke til kommentar

Vi har vært desperat etter en høyreving i flere år nå. Hvor vanskelig kan det være å finne en som er bedre enn James? Jeg skjønner seriøst ikke hva problemet er. Store svakheter i troppen som burde være enkelt å løse. En må ikke på død og liv kjøpe den dyreste spilleren i hver posisjon for å få et bra lag og forsterke stallen. Kjøp smart og bygg lag, ikke kjøp en drøss med individualister til absurde summer.

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (47 minutter siden):

Vi har vært desperat etter en høyreving i flere år nå. Hvor vanskelig kan det være å finne en som er bedre enn James? Jeg skjønner seriøst ikke hva problemet er. Store svakheter i troppen som burde være enkelt å løse. En må ikke på død og liv kjøpe den dyreste spilleren i hver posisjon for å få et bra lag og forsterke stallen. Kjøp smart og bygg lag, ikke kjøp en drøss med individualister til absurde summer.

Enig. Kan ikke nok en sesong med spillere som James og Lingard backup der om Greenwood dyrkes mer på høyrekant. Bruker så lang tid på Sancho og ender med han ikke kommer. Ganske komisk det. Tiden for å gjøre ett kupp på talenter er forbi så lenge Woodward sitter der han sitter. Kun ETT mål for øye der.. 

Lenke til kommentar
Jakobk skrev (11 minutter siden):

 

Dette har jo vært klart i langt over en måned nå? Alle pålitelige kilder i Tyskland har sagt at Sancho blir.

Tror ikke Dortmund, en klubb med tittelambisjoner, har planer om å selge sin beste spiller på deadline day uten å ha mulighet til å hente en forsterkning.

Lenke til kommentar

Joda, men samtidig har gode kilder sagt at han fortsatt er target nr.1, så mange av oss har håpet på utvikling i saken mot slutten av vinduet. Vi signerer jo som regel spillerne vi skal ha mot slutten, så får se hva som skjer i United-vinduet den siste uke som Woody som regel bruker, 29. sep til 5. okt.

Lenke til kommentar

Lokalavis i Trabzon hevder United og Spurs har lagt inn bud på Sørloth i siste liten.

Ifølge Jan Aage Fjørtoft ble den medisinske testen han skulle ha hos RB Leipzig plutselig avlyst i dag, etter å ha blitt utsatt flere ganger. 

Oversatt via Google Translate:

"EKSKLUSIVE NYHETER // Trabzonspor fikk et tilbud fra en veldig stor engelsk klubb for Alexander Sørloth. Sörloth, som forventes å gjennomgå helsekontroller for Leipzig i dag, ble bedt om å vente."

"Det er lært at Alexander Sørloth vil overføre til enten Tottenham eller Manchester United!"

Ingen hemmelighet at Spurs har lyst på Sørloth, men at United muligens kaster seg på er isåfall overraskende. Personlig tror jeg den beste overgangen for Sørloth selv er å gå til RB Leipzig.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis han går til United vil det garantert bli mye "bAre fOrdi hAn eR nOrSK hehe jO inGe bErgEt". 

Men faktum er at han er en ettertraktet spiss som både er ung, lovende og har vist nå over lengre tid at han er klar for å spille på et mye høyere nivå enn toppen i den tyrkiske ligaen, helt uavhengig av nasjonalitet. Hadde han hatt et annet land på passet er jeg bombesikker på at noen ville tenkt annerledes. Hvis United er interessert i Sørloth, er det ikke fordi han er fra Norge.

Jeg ville heller hatt Sørloth enn Ighalo, for eksempel (bortsett fra av rent sentimentale grunner fordi Ighalo elsker United). Men han er i en alder hvor han må spille, og bør gå til et lag hvor han kan spille fast på topp. I så måte er Spurs det verste valget, og RB Leipzig det beste valget.

Uansett er ikke spiss det vi skriker mest etter i laget nå.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (3 timer siden):

Min prioriteringsliste:
Høyreving
Venstreback
Defensiv midtbanespiller
Midtstopper
Spiss

Enig - 100%, og jeg syns alle de må på plass over de to neste vinduene, da vi rett og slett ikke har nok bredde uansett. Snakk om et toppet lag i kongeform, så er jo alt "a-ok", men vi trenger strenger å spille på. Vi trenger et høyere bunn-nivå

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...