Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare å gi det de krever. Trenger bredde på topp. Martial, Rashford, Greenwood kan jo spille spiss og alle posisjoner på topp. Blir jo lang sesong med mye kamper i ligaen, cuper osv. Blir det skader på noen av de er vi fucked. Trenger rotasjon også. Ighalo, James, Mata i bakhånd er litt tynt..

Lenke til kommentar

Ser ikke helt hva vi skal med Grealish:

1282416995_Screenshot2020-07-06at12_19_25.png.c64b50ff4355e7feb3b51ad3926703d7.png

Venstrekanten er allerede dekket av Rashford, Martial og James (i den rekkefølgen). Og er ikke som om han ville startet som offensiv midtbane noen gang når vi har Bruno og Pogba. Han er i tillegg kaptein på Villa og vant til å spille mye, tvilsomt at han som 24 åring vil være spesielt fornøyd med å de neste årene være mellom andre- og tredjevalg for oss.. Er på høyrekant det er skralt, da Greenwood på sikt er en CF, og James ikke kan være noe mer enn et andrevalg med mindre han hever seg flere hakk.

Sancho og (om skal tro på Ole sin kommentar til Ake Abe i går) - en ny venstrebeint CB, ville vært perfekt dette vinduet. (Da ikke kan stole på at Tuanzebe og Bailly holder seg uskadet. Samt at Smalling nok selges til Roma (og ikke passer helt inn uansett), og at Jones er ferdig).

Med Sancho og en ny ung CB, da ville laget sett slik ut:

2058244349_Screenshot2020-07-06at12_26_41.png.187b8372bb69532fd8de3bed92ce9fbc.png

Endret av blured
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vi trenger ikke Grealish, og han trenger ikke United. Vil helt sikkert spille hver kamp. Snasen og kul spiller, men etter vi fikk tak i Bruno er ikke behovet der. Ryktene har også dødd ut siden den tid, det gjelder forsåvidt Maddison også naturligvis. 

Grealish tror jeg er helt ideell for Arsenal eller Tottenham, som han var veldig nær en overgang til for et par år siden. Der vil han kunne få starte de aller fleste kampene. 

Lenke til kommentar

Jeg synes ikke vi skal bruke £80m eller slike syke summer på Grealish, men halvparten hadde vært ok. Vi har ikke god nok dekning. Om vi får skader, eller skal hvile førstevalgene våre, så må Mata, Lingard, Pereira og James spille. Det er ikke godt nok. Greit med en James som er ung og har kontringsstyrke, eller en Mata med rutine og pasningsfot, men som vi så mot Norwich, så er ikke de ant beste gode nok. Grealish kan spille, venstreving, 10-er og 8-er. Hadde fått mer enn nok minutter. Da kunne vi hvilt både Bruno og Rashford mer.

Jeg synes det er ok dekning om vi får tak i Sancho, og beholder alle vi har. Da har vi Bruno, Sancho, Rashford, Greenwood og Martial på 4 plasser, i tillegg til at Pogba kan spiller bak spissen. Om Pogba bare skal spille sentralt, så bør vi kanskje få inn en til. Det er mange kamper i løpet av en sesong, ingen kan spille alle. Sancho spiller ikke alt for BvB han heller.

 

Lenke til kommentar

Er helt enig i at dekningen ikke er god nok og at vi trenger flere gode offensive spillere, jeg bare tror ikke Grealish ønsker å gå fra å være kaptein i en så stor klubb som Villa til å være andre eller tredjevalget. Hans neste overgang vil være hans største i karrieren, til en big six klubb og sannsynligvis med ambisjoner om å spille hver uke, og bli fast på landslaget. 

Vanskelig å vite hva han selv tenker, dette er bare noe jeg antar. Legger man til at han var en bråkmaker før og dreit seg kraftig ut under lockdown så er jeg litt mer reservert ovenfor han, selv om jeg digger han som spiller og type på banen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ja, Jones forsvinner garantert. Nå er han skadet, men som frisk har han nesten ikke vært i en eneste kamptropp under Ole siden starten. Ikke god nok, men for en type. Gir alt! Er sikker på at han kan gjøre det greit i en PL-klubb fra midten av tabellen og ned.

Sånn forresten, Evans som er en annen stopper som etterhvert ble elendig og bare skadet i United-drakta og måtte bort. Han har vært strålende for Leicester! Moro om Jones får en slags ny vår et annet sted.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (52 minutter siden):

Ja, Jones forsvinner garantert. Nå er han skadet, men som frisk har han nesten ikke vært i en eneste kamptropp under Ole siden starten. Ikke god nok, men for en type. Gir alt!

5% bedre og han hadde blitt en legende i klubben. Synd, men er enig - han må gå

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...