Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke gale, hverken lønn eller pris. Spørs selvsagt litt på hva som skal til for disse bonusen skal slå ikke, men en får anta at det ligger en god del målpoeng eller titler bak utbetalingene.

Blir vel annonsert like etter vi blir pisset på av pool, plaster på såret ?

Eller enda bedre, han blir skadet i kveldens kamp og er ute resten av sesongen. Føler det er litt der vi er fortiden som United supportere ?

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Nå spøker det litt. Simon Stone har nesten alltid rett. Får håpe han tar feil nå slik han gjorde om Wan-Bissaka i sommer.

Status nå:

- Sky melder at avtalen er i orden
- Simon Stone i BBC melder det motsatte
- Sportings trener sier rett ut at Fernandes vil til England
- Mange troverdige journalister har meldt at Fernandes selv er enig med United

Faen for en saga. Hvis vi ender uten Fernandes dette vinduet nå så er det ganske sjukt. Må også huske på at Sporting er en klubb som nærmer seg finansielle problemer og at de desperat trenger penger, så et salg vil tjene dem på sikt.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Kanskje lurt av United å være hard her. På sikt, så vil andre klubber se at United ikke legger på £20M, bare fordi vi har råd. Selvsagt har United råd, men det handler også om prinsippet. Antar han ender opp hos oss. Han vil det selv. Treneren sier han vil til England. 

Lenke til kommentar

Sporting prøver åpenbart å presse opp prisen siden det er United de forhandler med, ja. 

Jeg tror ikke at United er såååå mye mer ille og trege enn de andre klubbene i slike forhandlinger, men det virker langt mer dramatisk ettersom disse overgangsryktene rundt United involvert får så enormt mye oppmerksomhet og klikk at hver eneste journalist skal mene noe om det enten de har info eller ikke. Det blir en konstant strøm av beskjeder og kontrabeskjeder.

Ryktene og spekulasjonene blir derfor ekstremt forsterket og det blir mye mer langvarig i media og på sosiale medier, selv om det ikke nødvendigvis er sånn i realiteten.

Et eksempel under som nettopp ble lagt ut. Sky kontrer BBC igjen og mener det er "nært", uten å komme med noe ny info eller detaljer. Det er bare for å fyre opp saken og få klikkene. Legg merke til at saken ikke er signert en journalist. 

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Har vært "close" veldig lenge nå.. ?

 

e: Når det drøyer så veldig og om han i tillegg blir overprisa(65 + 15 million euro nå siste) er det rett og slett hinsides svakt av Woodward og ikke minst bortkasta tid for å lande det her. Synes heller kan gå for Soumare som DM nå til en grei pris. Lukter til slutt panikk-kjøp av Bruno Fernandes på slutten av januar..

 

 

 
 
Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Tror det er ganske tydelig at United ikke er villig til å overbetale. Det er i grunn helt greit at de ikke gir €80 mill for ham, det er han ikke verdt i mine øyne. Ingen vet hvordan han vil gjøre det i PL, så en dyr risiko og ta. Vi snakker tross alt ikke om en svært ettertraktet spiller som alle klubber er etter, men en spiller som vi er eneste klubb som er interessert i.

Men jeg kan også forstå at de ikke godtar klausulene som United legger på. Vinne CL og vinne Ballon d’Or. Må være mer naturlig å legge til klausuler etter 20 og 40 mål, 20 og 50 assist, 50 og 100 kamper fra start. Ting som faktisk kan inntreffe om han gjør det bra.

United trenger midtbane, men det finnes faktisk andre gode spillere der ute også.

Lenke til kommentar

Er helt enig i at United ikke skal overbetale ja, men situasjonen kan fort endre seg, det er fortsatt "lenge" igjen av vinduet. Det kan skje at Sporting firer på kravene når vinduet går mot slutten, for de er avhengige av å få inn penger. Alt tyder jo også på at Bruno vil til Manchester United, så både United og spilleren kan ha et godt pressmiddel ovenfor Sporting.

Lenke til kommentar

Omtrent sånn de holdt på i sommer og. Sporting vil ikke gi seg. 

Og når man snakker om spillere dere ikke får kjøpt. Håland scora etter to minutter på banen for Dortmund. 

 

Edit: Hattrick og hjalp laget til å snu 1-3 til 5-3. Kunne lett scora nr 3 i stedet for Sancho og. 

Endret av Sexylubb1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noe må jo skje på topp, vi trenger desperat en målscorer i Rashfords fravær. Der er det bare kortsiktigte løsninger som er et alternativ nå. Cavani på lån et halvt år er jeg ikke mot så lenge det ikke gjøres permanent, og det tror jeg er langt fra umulig å få til. Han vil bort fra PSG og et halvår i United før han avslutter karrieren et annet sted bør være fristende. 

På midtbanen er det forhåpentligvis sånn at det fortsatt jobbes med permanente avtaler inn denne måneden. Vi kommer til å implodere snart uten mulighet til å rotere på Matic og Fred. De er allerede på bristepunktet og en skade til vil være helt katastrofalt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...