Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke noen stor fan av Can, men han er strengt tatt langt bedre enn enn både Fred og McT. Føler ikke vi har rett til å være kresen all den tid vi ikke har noen midtbane i deg hele tatt.

Rabiot er også tilgjengelig nå, han og Can hadde gjort underverker for oss og situasjonen vi er i. Ikke vil de koste all verden heller tipper jeg.

Havertz tror jeg ikke noe på at kommer, dessverre.

Gedson Fernandes virker å være på vei til WH. 

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (10 timer siden):

Dette hadde jo vært skikkelig digg, men skal nok mye til nå i januar. 

Også flere rykter om Dani Olmo i dag. Offensiv midtbanespiller på Dinamo Zagreb. 21 år gammel og har allerede spilt for Spania hvor han scoret i debuten. Gått på akademiet i Barcelona.

Olmo er også linket tilbake til Barcelona.

Lenke til kommentar

Det ryktes Jesse Lingard til AC Milan i dag. Han har som kjent nettopp (noe overraskende) byttet agent til Mino Raiola, og har 18 måneder igjen av kontrakten med United som sannsynligvis ikke vil fornye. 

Synes det er rart hvis han selv vil bort, da han er Manchester United-gutt siden han var liten og som vi hørte før jul hatt mye familiegreier å ta seg av hjemme. Men hvis det stemmer, er det kanskje et signal fra Solskjær og klubben om at kvaliteten i troppen må være høyere.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er jo synd å ønske at spillere skal ut av klubben, særlig når de har vært talent og er i tillegg akademi-spillere. Men jeg tror dette er til det beste, om det stemmer. Dessuten, kanskje italiensk liga passer Lingard bedre? I såfall så er det bra for alle parter om han går nå, før han blir "for gammel". United kan få en OK pris mtp kontraktstiden også, uten at de sikkert gidder å kjøre for mange runder rundt bordet før håndtrykkene møtes

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (2 minutter siden):

Så dette tidligere i dag Synes det er merkelig at det ikke finnes ett eneste bilde om de faktisk var tilstede på kampen, så tror ikke mye på dette. Om de faktisk var der så må de jo ha mistet interessen etter kampen han leverte ?

Haha ja, han var visst elendig etter hva jeg hørte! 

Ikke så rart det egentlig, Solskjær var på flere Swansea-kamper forrige sesong (minst én ifølge ham selv) uten å bli avbildet eller filmet av tv-kameraene. De kan ha vært i boksen for eksempel. 

Uansett er dette en potensiell overgang av typen "tror det ikke før man ser det" nå, for det har jo pågått siden mai...

 

Lenke til kommentar
54 minutes ago, Snikpellik said:

Er nok uansett noe som skjer rundt Bruno og United, det er ganske sikkert nå.

Det var vi minst like sikker på i sommer, hehe. Best å ikke få for store forhåpninger før Simon Stone og resten av de seriøse gutta henger seg på. 

Lenke til kommentar
G27 skrev (11 minutter siden):

Det var vi minst like sikker på i sommer, hehe. Best å ikke få for store forhåpninger før Simon Stone og resten av de seriøse gutta henger seg på. 

Ingen BBC-journalister eller andre United-journalister som James Robson som meldte om Bruno da, det er det nå. I sommer kom kildene kun fra Portugal. At noe skjer er dermed mer trolig enn at det ikke er noen ting, i hvert fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...