Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

 

 

 

 

 

Da var det klart. Bare å vente på bekreftelsen fra klubben. Meldes om 80 millioner pund fra de mest kredible journalistene. Noen melder også 85, det er kanskje inkl prestasjonsbonuser.

 

... ikke at prisen er så nøye. En god stopper inn med lederegenskaper, god med ball, erfaring og engelsk. Det trenger vi sårt!

 

Medical i morgen visstnok, så ordentlig annonsering med bilder og sånt kan la vente på seg til mandag. Mulig klubben kommer med en notis før det.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DEILIG! Inn med Dybala nå, så får vi være fornøyd

"According to the latest reports, Paulo Dybala told Juventus he has no intention of joining Manchester United, putting Romelu Lukaku at risk.

 

The two clubs and Lukaku’s agents are all in absolute agreement over the exchange deal and personal terms, so the only hold-up is Dybala.

 

He returned to Turin yesterday and is not expected back in training until Monday, but has not yet met with Coach Maurizio Sarri."

Lenke til kommentar

Det Danielzu skriver stammer fra footballitalia.net som ikke akkurat har en god historikk når det gjelder overganger. Vi får bare vente og se.

 

 

Er vi fornøyd uten flere inn? Håper uansett at Lukaku blir solgt.

 

Ikke fornøyd med vinduet hvis "bare" Wan-Bissaka, James og Maguire kommer inn. Veldig fornøyd med vinduet hvis vi får inn en spiller til, enten Bruno eller Dybala. Da vil vi ha forsterket tre posisjoner betydelig, og i tillegg en spennende fyr i James.

 

Litt annet som er verdt å merke seg i dag: Darmian ble ikke med til Wales, hvor United skal spille siste treningskamp mot Milan i morgen. Lov å håpe at han endelig skal forsvinne nå de neste dagene. 

 

Spennende også å se om Rojo forsvinner før vinduet stenger, eller om han kommer til å vente ut kontrakten og spille reservelagskamper neste sesong.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Faen så mye nytt i dag da. Di Marzio (Tier 1 på italiensk fotball) med oppdatering rundt Lukaku/Dybala:

 

 

Oppsummert for de som ikke kan italiensk:

- Avtale mellom Juventus og Lukaku er i boks

- Avtale mellom klubbene og Dybala er nesten i mål, mer tekniske detaljer som bilderettigheter og hvordan betaling skal skje gjenstår

- Det er også en mulighet for at United kan få med seg Mandzukic fra dealen (!)

 

Denne karen, som også kan anses å være tier 1 på Juventus, sier at United har tilbudt Dybala en årslønn på 11 millioner euro + bonuser:

 

 

Nå slenger flere seg på (tier 1):

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Generelt litt skeptisk til Dybala da United har veldig dårlig erfaring med å hente stjerner med veldig høye lønninger. I tillegg er jeg spent på motivasjonen hans, hvis man skal stole på rapportene kan det virke som han blir tuppet ut døra for å få inn Lukaku. Sikkert ikke en selvtillitsboost.. 

Maguire er jeg forsiktig optimistisk til. Overpris og alt det der så klart, men hvis han leverer er det ingen som kommer til å tenke på prislappen.

 

Men nå må det ryke noen spillere ut snart. hvis Maguire og Dybala kommer inn håper jeg Darmian, Rojo og Sanchez selges. I tillegg enten Smalling eller Jones. 

Lenke til kommentar

Lite nytt foreløpig i dag. Noen lite kredible journalister vil sikkert bruke de nærmeste timene på å få oppmerksomhet i sammenheng med siste treningskamp mot AC Milan.

 

Noen drypp er det likevel, journalisten som har vært mest aktiv i Dybala-sagaen skriver at "United er selvsikre på at de har tilbudt Dybala en avtale han vil takke ja til", og sier videre det vi allerede "vet": at overgangene nå står og faller på hva Dybala selv ønsker. 

 

Ingen dag uten Pogba-rykter heller, men de kommer fra så lite troverdige kilder at det ikke er vits å ta med foreløpig.

Lenke til kommentar

Det er forklaringen, ja. Sliter med å se for meg at Pogba skulle ta en Koscielny og prøve å presse frem overgang ved ikke å møte opp. Det vil også overraske stort om United slipper Pogba nå, med så få dager igjen av vinduet. Da bør de ha en (helst to) solide erstattere klar med en eneste gang.

 

Marerittscenario om han skulle glippe etter at vinduet i England er stengt siden vinduet i Spania er åpent helt til 20. sept.

Lenke til kommentar

Tipper de har kommunisert tydelig til Pogba at om han ville dra, så måtte det skjedd tidligere i vinduet, slik at vi får muligheter til å erstatte. Raiola har jo gått tilbake på at Pogba søker nye utfordringer - og helt sikker kommer til å forsvinne, og tilstedeværelsen hans i pre-season tyder ikke på at har tenkt seg noe sted.

 

Men, med mindre vi spiller svært godt denne sesongen - så tror jeg fort han forsvinner neste sommer. Så sånn sett vil jeg påstå at det er en stor tabbe av klubben å ikke hente inn en CM nå. Også med tanke på at Matic heller ikke blir yngre.

Lenke til kommentar

Han sa litt mer og:

 

– Jeg forventet ikke å se Pogba på flyet med hit. Jeg snakket med ham etter trening, og han følte at det var noe galt. Samtidig var pressesjefen (Karen Shotbolt) litt opptatt så hun tar på seg skylda.

 

– Paul er trolig tilbake i trening tidlig til uka. Det er ikke en skade. Det er smerter. Han er ikke skadet, men det var uaktuelt å risikere ham i helga. Han burde være klar mot Chelsea.

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...