Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2014/04/15/4754532/manchester-united-make-shock-move-for-barcelona-midfielder?ICID=HP_TS_5

 

Hadde vært kjempefornøyd med dette selv om det skjer! Trenger en slik type spiller i midtbanen vår.

Tviler på at Barca ønsker å selge spillere nå som de risikerer å miste muligheten til å kjøpe i de neste to overgangsvinduene.

 

Ellers er jeg enig. Riktig spillertype for United.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han ville selvsagt vært en forsterkning, men fortsatt en av de siste prioriteringene for øyeblikket. Det er først og fremst midtbane og forsvar som må forsterkes. Det skal også sies at Reus ikke kommer i sommer uansett. Dortmund selger ikke mer enn én nøkkelspiller per sesong. Dortmund har dessuten mer bruk for Reus enn Kagawa. Regner med at Klopp vil bruke Kagawa bak spissen, hvor allerede rekordkjøpet Mkhitaryan spiller. Så spørs det også hvor god han ville vært under Moyes. De tre stjernene som Dortmund har solgt de siste årene har vel alle underprestert i nye klubber. Reus har også ganske nøyaktig like mange mål og assists som Kagawa hadde før han kom til United.

Det vil også gjøre at Januzaj vil få en mye mindre rolle. Jeg vil heller at det skal satses på ham, som helt klart kan bli en samme type spiller som Reus. Vi har allerede massevis av offensive spillere, så om vi skal bruke 40-50 mill. på Reus, med problemene vi har på midten og i forsvaret, vil det være idiotisk.

Lenke til kommentar

Klipp.

Helt enig.

 

Jeg mener at vi trenger 4 spillere.

- Vi trenger en ny venstreback for Evra (som kanskje drar)

- Vi trenger en ny midtstopper siden vi mister Vidic og Ferdinand

- Vi trenger to ny midtbanespillere. Vi trenger en defensiv spiller som kan være med å opprettholde en klar balanse og trygghet på midtbanen vår og legge igjen vanvittig mange meter pr kamp, noe vi har manglet i mange, mange år nå. Vi trenger også en hurtigere midtbanespiller som kan gå forbi ett ledd eller to, og styre spillet vårt fra midten (Yaya, Kroos, Xavi type spiller).

 

At vi i tillegg kanskje skulle fått byttet ut en av vingene våre blir bare ren ønsketenkning. Ja, jeg vil gjerne at vi kan skifte ut Young, men jeg mener at vi må få inn de fire spillerne over først. Offensivt har vi alt for mange spillere og vi trenger absolutt ikke fler.

Endret av ESPP
Lenke til kommentar

Dere klager på at Moyes til og med har fått Welbeck til å ville forlate United og at han blir missbrukt på kant. Men hvor skal han ellers spille når han ikke er god nok som spiss, og det er på kant det har vært behov for ham?

 

Spille på spiss selv om han ikke er god nok? Neida, er med på tanken.

 

Er egentlig mer irriterende at Kagawa ikke får spille cam. Kunne tenkte meg han som cam med Mata som rm og Januzaj som lm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...