Gå til innhold

Gamecube koster halvparten av Xbox i Europa!


Roamer

Anbefalte innlegg

I en pressemelding som skulle egentlig bli gitt mandag, sier Nintendo at Gamecube skal selges for 149 pund i Europa, dvs 50 pund billigere enn ps2 og halvparten av xbox prisen.

 

Prisene, direkte oversatt fra pund er som følger:

 

GAMECUBE : 1.879,94 kr

PS2 : 2.494,06 kr

XBOX : 3.759,89 kr

 

Sjekk ut:

IGN

NINTENSITY

 

Prisene er litt unøyaktige og konsollene vil garantert koste mer i Norge. Men det gir et bilde av prisforholdene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke. Tror de skifter litt på den holdningen. De har tross alt sikret seg hele Resident Evil serien eksklusivt til Gamecube. De har selv uttalt at de ikke tar sikte på en spesiell målgruppe, og at de vil produsere spill for å dekke alles behov. Sjekk ut Eternal Darkness. Det må bli sinnsykt.

 

Syns også det er positivt at de er de eneste av konsoll-herrene som ikke tar overpris i Europa. Faktisk billigere enn PS2, selv om den har blitt nylig nedsatt i pris. Rundt 2000kr er en lav pris. Nesten samme pris som i USA. Mens XBOX vil koste i overkant av 4000kr.

 

Tror nok at PS2 og GC vil gå seirende ut av Europa, p.g.a. pris og kvaliteten på spilleutvalgene.

Lenke til kommentar

Skeptisk til Nintendo, likte SNES, men HATET Nintendo 64!!! Håper vi får mindre barnespill fra nintendo.

Nintendo 64 kvalitet? Det er jeg uenig i. Det er greitt at det kom mange drittspill på playstation, men likevel: Metal Gear Solid, Gran Turisimo og mange flere... Mye bedre enn alt som har kommet på Nintendo 64 mener jeg i alle fall.

Lenke til kommentar

Jeg var faktisk glad i Nintendo64en min. Jeg er ikke så nøye på om spillene har masse blod eller ikke, jeg bryr meg i grunnen mest om spillbarheten. Jeg elsket Mario Kart, Mario 64, Zelda : Ocarina of Time, Goldeneye64, Perfect Dark, Mario Tennis, Turok 2, Resident Evil 2 og Banjo-kazooie blant annet.

 

Men, med den nye Gamecube virker det som om det kommer en del voldelige, "voksne" spill også. Hele resident evil serien, Eternal Darkness, Perfect Dark, Turok, Duke Nukem, Bloodrayne, Dead to Rights, Too Human, Die Hard, Bloody Roar, Agent under Fire, Minority Report, Metroid, Rune og Soul Calibur 2 for å nevne noen.

 

Jeg har stor tro på Gamecube, og med den prisen er det vanskelig å tro at den ikke vil gjøre det godt. Noe av problemet med n64 var at den brukte kassetter og at den var vanskelig å programmere for. Dette har nå blitt rettet opp, da den bruker små dvd'er som er billige å produsere og den er viden kjent i industrien som den letteste av konsollene å programmere for.

 

2500kr er herved satt av i banken.

Lenke til kommentar

nonamed: ja, nintendo har nesten ikke laget annet enn barnespill til nintendo64, men, har du spilt CONKER: BAD FUR DAY? det er ikke et barnespill, kom ikke gjennom sensuren i norge først, men nå er det komt inn noen få spill. det er det beste spillet jeg har spilt til noen konsoll ever.

Lenke til kommentar

derfor jeg sa nesten.....mario kart er jo barne spill men det er jo sinnsykt rått da :razz: spillbareheten er vel en rundt 200 år :razz:

det jeg mente med kvantitet på playstation var at det kom så sinnsykt mange spill...som koster en rundt 500 kr du starter spillet og spiller i 3 timer...det var overflod av disse spilla.

men så klart noen gode spill er det jo jeg vet det...men litt magert da

jeg har lyst på konsol har tenkt og kjøpe etterhvert men vet ikke hvilken for jeg vet at jeg må kjøpe spilla på konsollen det trenger jeg ikke på PC-en :grin:

 

men om jeg skal skaffe meg xbox,gamecube eller playstation2 vet jeg ikke....tror jeg tar gamecube pga prisen...fleste spill som kommer på xbox og ps2 komer hvertfall på pc

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...