Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er han flau? Eller liker han det ikke? Slikke rompe


Gjest gjest_jente

Anbefalte innlegg

Gjest gjest_jente

Jeg og kjæresten har vært sammen et par år, og har hele tiden fleipet om at jeg skal få kose med baken (rumpehullet) hans. Han har hele tiden blånektet og ment at dette var ekkelt. De siste månedene har vi derimot plutselig utforsket litt der allikevel.. Jeg slikker han bak, og jeg tror virkelig han nyter det. Han passer på å sitte (sitter over meg og knuller munnen min) slik at jeg kommer til bak der med tunga. Men vi har aldri noen sinne nevnt ett ord om at vi gjør dette.

 

Mine spørsmål: siden han flytter seg så jeg kommer til, kan jeg vel anta at han liker det? Han hadde vel ikke latt meg komme til om han ikke ville? Kan han være flau over at vi gjør det vi gjør, siden han har sagt så ofte at han syns det virker ekkelt?

 

Vi snakker om mye og han er veldig åpen seksuellt, så det er ulikt han å ikke nevne noe om dette, derfor lurer jeg jo på om han kanskje er litt flau.. Vi er i midten av 20årene begge to.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, hvordan reagerer han når du gjør det, er ikke lett å si utifra denne posten her. Kanskje du bare skulle spørre ham direkte? Sette dere ned å snakke om det.

 

Jeg og kjæresten min gjør dette ofte nok, liker det jeg, er ikke direkte stimulerende, men sinnsykt godt på en annen måte, vanskelig å forklare. Kanskje han bare har komplekser mot det hullet, "only exit"? Er vanskelig å si utifra en slik post, blir mest spekuleringer.

Lenke til kommentar

Vel, at han liker det der og da er det intet spørsmål om, ettersom han setter seg slik at du kan gjøre det.

Derimot, kan hende han ikke er like stolt av det når han ikke er kåt. Mulig kåheten bare overtar fordi han innerst inne vet det er digg, men når han er i normal tilstand har bare vansklig å godta at han faktisk liker det!

 

Snakk med han om det, si det er helt normalt, så ordner det seg helt sikkert!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...