Gå til innhold

Din beste runde på COD: MW 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Yay! Etter å nesten få chopper på Wasteland (CTF) igår (døde av Harrier) tenkte jeg at jeg skulle prøve en runde CTF idag (men med Cold-blooded istedenfor Stopping power, som var jækla lurt, for ellers hadde jeg blitt truffet av predator). Ble sendt til Scrapyard, og tenkte fanken heller, hvordan skal jeg campe her om jeg får noe bra? Men klarte faktisk å finne en spot. Etter å surre litt og ligge med beskjedne 2-3 i starten (tross alt dagens første match...), gikk det min vei: Fikk harrier på slutten før bytte av side (som jeg selvsagt sparte til neste runde), chopper gunner (lenge sida sist gitt), og siden motstanderne ikke hadde noe til å skyte den ned med fikk jeg endelig min første nuke! Slett ikke dumt med killstreak på 33 heller, og ble totalt 39-4-4. Fikk vel 26000 XP i challenges, og laget mitt lå selvfølgelig under slik at challengen med å nuke når laget ligger under ble fullført :D Ikkeno som er mer gøy enn egenhendig å sørge for seier :p

Lenke til kommentar
Det var på highrise, og jeg fikk tatt fienden uansett hvor de var, om de nå var inne eller ute.

 

Hvordan i alle dager får du til å drepe de som sitter innendørs og venter på Highrise?

Chopper gunner på highrise legger seg slik at man kan ta folk som er inne, så lenge de ikke er for langt fra vinduet.

 

Akkurat. Og selv om noen sikkert hadde vett nok til å prøve å skyte ned chopper g-ern, var det ikke en eneste sjel som greide det. :!:

 

Og i dag fikk jeg en enda bedre runde enn jeg noen annen gang har hatt. 26 kills, null deaths.

Jeg spilte team deathmatch med sniper på wasteland. 26 uheldige sjeler falt for mine Intervention-kuler. Og jeg fikk Flawless, star player og survivalist ferdig. Og jeg ble faktisk ikke truffet av noen sine kuler en ENESTe gang! :yes:

Og, nei, jeg kampet ikke bare bak en dør og ventet på uheldige forbipasserende, men jeg beveget meg regelmessig rundt hele brettet. Jeg hadde scavenger, så jeg fikk brukt sniperen hele tiden.

Men helt mot slutten var det VELDIG nære på at jeg døde. En fyr var besatt på å ta meg, og greide endelig å stunne meg. På dette tidspunktet hadde vi 7400 poeng, så vi manglet kun ett kill. Og akkurat i det fyren hoppet framover for å knife meg, var kampen over! En fyr hadde fått de siste 100 poengene vi trengte i grevens tid.

 

Da hoppet jeg rundt på gulvet i glede.

Endret av Norvegisk
Lenke til kommentar

I såfall vært 25 kills på 10 sekunder:P

 

fikk 53-3-9 som mitt beste mtp antall kills. var på scrapyard. fikk vel 6 kills på rad takket være claymore ved døra ved checkpoint B, så ballet det på seg:) Predator-harrier-chopper oppsett

 

fikk også 25-0, men var for en liten stund siden så campet mer enn jeg liker det selv. Er mer rush typen. bedre med 20 kills og 10 deaths enn 10 kills og 5 deaths liker jeg å tenke:)

Lenke til kommentar
bedre med 20 kills og 10 deaths enn 10 kills og 5 deaths liker jeg å tenke:)

Så enig, så enig! Dessuten er det null stress å få streaks osv. ved å løpe rundt, bare man er paranoid og følger med til ale kanter. Så får man heller være litt defensiv når man nærmer seg chopper gunner o.l.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...