Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du ikke spilt de tidligere GTA spillene? De knappekombinasjonene skal kun trykkes i real-time.

 

Og tro meg, knappekombinasjonene kommer du til å kunne utenat i løpet av 2 timer. Jeg husker fortsatt kodene fra San Andreas, og det har jeg ikke rørt på gud vet hvor mange år.

 

Posten var til headhunter.

Endret av Bebeluv
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hvordan fungerer kodene da? Er som i gta IV at de lagrer seg etter du har skrevet de inn en gang. Det blir jo enda vanskeligere å måtte huske LB RB LB RB... Osv mens du for eksempel flykter fra politiet.

 

Oss gamle gutta klarte fint å huske de viktigste kodene når man ble jaget av politiet i GTA 3, Vice og SA, så hvorfor skal ikke dere klare det? Hjernetrim folkens! Å taste koder i GTA IV er for latinger....

 

Jeg har ennå koder fra SA limt i skallen og det er mange mange år siden jeg spillte det på PS2, tro meg dette er 0 problem...

 

Kodesystemet i IV var ræv.... Jeg er glad de har gått tilbake til den gamle metoden.

 

O R<- O R<- L-> Square Triangle U (pil ned) - Fremdeles min favorittcheat igjennom tidene, fra SA, noen som husker den (playstation)?? ;)

Endret av Skipstrixxy
Lenke til kommentar

Jeg har spilt gta serien helt siden GTA 2. Det har ikke vært et problem å huske koder men jeg syns det var lettere i gta IV og håpte og regnet egentlig med at det samme systemet kom til å være i gta V. På pc er det lett å huske kombinasjoner av bokstaver som du kan gjøre til ord. På konsoll derimot hvor "B Right LB LT Left RB LB LB Left Left A Y" er koden for stunt fly og på pc hadde denne koden vært "FLYINGTOSTUNT" som for meg er mye lettere å huske.

 

 

Edit: ganske sikker på at det er trigger og bumper

Endret av head_hunter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...