Gå til innhold

Fortsatt håp for Fallout-MMO?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå får du gi deg moscito. Fra før 2000 er så og ta i at man skulle tro du ikke hadde spilt gamle spill før. Dette ligger på WoW standarden så det tullet kan du ta med et annet sted. UFF!!!

 

MMO spill lages litt dårligere for at det skal være mulig og spille det, ikke bare på den überbra pcen, men også på en dårligere laptop. Så sett deg litt inn i ting før du kommer med ting du helt åpenbart ikke har peiling på...

 

Bort i fra personangrepet så ser dette veldig lovende ut. Jeg bare håper dette blir et bra spill som har godt queste system. Det legger hele grunnlaget for et mmo spill etter min mening. I tillegg er dette bildet ned skalert og opp lastet med en svak kvalitet på komprimeringen. Håper de gjør seg godt ferdig og leverer et bra produkt :)

Endret av Refsa
Lenke til kommentar

WoW har vel ikke noe dårligere grafikk i dag enn når det kom ut? Sammenlignet med andre spill i 2005, året wow ble gitt ut, så var de fleste spill mer tenkisk avanserte når det gjelder grafikken. MEN det hadde en ganske unik artistisk stil og den er fremdeles like bra/dårlig i dag som i 2005.

 

Når det gjelder Fallout MMO så ser grafikken på de bildene fæl ut. Det ser hverken teknisk avansert ut og grafikken har heller ikke noen unik stil. Og Interplay som MMO-utvikler? Hvor mange vellykkede MMOer finnes det? Hvor stor er sjansene for at Interplay klarer å lage et kvalitets-MMO som mange nok vil spille?

Endret av Shagma
Lenke til kommentar

La oss starte å dømme grafikken til et spill som kanskje er i pre alpha stage.

 

Utifra bildene hadde jeg glatt testet ut dette spillet. Problemet er vel bare at Interplay har til gode å skaffe finansiering og hva har de å vise til innen spillutvikling de siste årene? Å kaste seg på MMO bølgen er nok ikke et sjakktrekk når man ser at selskaper med litt erfaring innen området feiler så hardt som de gjør(AO, Mythic). Hjernene bak det orginale Fallout er vel uansett spredt for alle vinder.

 

Meget skeptisk. Og da åpenbart ikke pga screenshotsa.

Lenke til kommentar

Det må vel også legges til her at spillet sansynligvis er veeeeldig tidlig i utviklingen. Slik spillmotoren ser ut nå er nok på ingen måte representativt for hvordan det faktiske spillet vil se ut. Den grafiske finpussen er som regel noe av det aller siste utviklerne gjør i produksjonsprosessen.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...