Gå til innhold

Omtale av BloodRayne (PS2)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Usj usj usj Øystein... Beklager, men jeg likte rett og slett ikke artikkelen din. Jeg oppdaget Bloodrayne (Riktignok til PC, men de delene jeg ikke likte har ingenting med hvilken konsoll du spiller på) npr demoen kom ut, og ble ganske glad i dette spillet. Senere, når jeg nå har spillet til PC, skjønner jeg jo hvor ELENDIG det er, og den første kritikken min er at du faktisk har gitt spillet en 4er. Alle forfattere hos Gamer.no er _meget_ generøse har jeg forstått igjennom de siste årene, men BloodRayne ville nok ikke fått mer enn en svak 3er.

 

Men jeg er rett og slett bare skuffet over selve anmeldelsen.. Liker ikke å si det, men det var en del som manglet, var undervurdert eller som jeg ikke følte fikk den oppmerksomheten den trengte. (Bla. bloodrage). En del ting hadde du fått med, som bra språkbruk og gode sammenligninger flere ganger, men selv språket ditt og ordvalget av og til syntes jeg ikke var helt i stil med det jeg vanligvis liker å lese på Gamer.no. Det føltes heller ikke som om du har spilt spillet skikkelig for å virkelig vite hva du skriver om, men jeg fikk til tider inntrykket av at dette var et klassisk "Å herregud så dårlig dette spillet var, jeg gir det lav karakter og bare løper raskt igjennom resten slikt at det skal se ut som jeg har gjort en god jobb", og latt første inntrykket, iallefall, ødelegge mesteparten av spillet.

 

Jeg har ikke greit å gjennomføre spillet selv da det var litt dårlig, litt vansklelig, litt dustete osv, men det er iallefall en scene jeg datt innom som var spektakulært bra... (Første møte med nazier med monsterhoder. Herregud, DET hadde jeg ikke ventet. De resite seg jo tilogmed opp igjen etter de falt jo!)

 

Har ikke så god tid til å forklare fullt ut i dybden og kommentere alt jeg ikke likte, men tar du kontakt så skal jeg se på det.

 

Uansett mener jeg at artikkelen ikke var spesielt bra, heller en av de dårligere jeg har lest her på gamer.no... Beklager.. :/

Lenke til kommentar
mnei, ikke den beste anmeldelsen jeg har lest, og at den var på nynorsk, gjorde så absolutt ikke saken bedre (typo på side 2.. "å kontrollere ein dampyr").

 

forresten, blib.. 1337 innlegg :D

 

Ingen skrivefeil, men han glemte å nevne at half vampires blir kalt Dampires...

 

w00t! /me is 1337! :D

 

Edit: Bah, han fiksa det :/

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...