Gå til innhold

Act Labs Force RS ratt/bundle


Anbefalte innlegg

Lurte på å bestille bundelen med ratt (Force RS), Performance Pedal (med clutch), gearshifter (med ekstra plater for 4, 5 og 6 trinns gearkasser) fra Act Labs. Vet at det blir veldig dyrt å bestille dette fra utlandet når man må betale tollavgifter og dyre frakter.

 

Har regnet litt på handelen, og funnet ut at den vil koste meg (dollarkurs på kr 7,-):

Pris på bundelen med ekstra gearplater: $263 x kr 7 = kr 1.841,-

Frakt oppgitt på mail fra Act Labs: $155 x kr 7 = kr 1.085,-

Toll/moms på bundelen: kr 1.841 x 24% = kr 442,-

Gebyr fra tollvesenet: kr 149,-

Totalpris for pakken levert på trappen: kr 3.517,- :-?

 

Grei pris? Ville kanskje regne med at pakken vill kostet nesten det samme hvis noen forhandlet den her i landet? Scenario:

Ratt Force RS: ca. kr 1500,-

Performance Pedal: ca. kr 900,-

Gir shifter med 3 ekstra plater: ca. kr 1.000,-

Frakt i Norge: ca. kr 130,-

Totalt ca. kr 3.530,-

 

Derfor lurer jeg på om noen av dere har dette rattet, og om dere kan fortelle meg om det er verdt pengene å anskaffe dette. Vet jeg kan støtte meg til utallige fantasiske "reviews" på nettet, men det er liksom mer betryggende å få erfaringen direkte fra brukere av dette rattet.

 

mvh

Jan Arve

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bestillt Shiftern fra www.psxshop.nl

Frakta for den blei kun 6 euro mot 46 dollar fra act labs i usa.

Sjekk ut den siden. (advarsel nederlandsk)

 

Nå blei jeg nok litt irritert på dem og skrev om dette i webshoperfaringer. De svarer ikke på mail. Men etter å ha skrevet og sutret til Act Labs i USA sendte de raskt en mail til nederland og ba om oppklaring umiddelbart. Veldig bra. Pakka er visst på vei.

 

Hilsen Jan-Inge

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke si mye om RS rattet da jeg ikke har testet dette selv.. men jeg har både Act-labs Performance Pedals og "GPL-shiftere'n" selv. Begge deler fungerer utmerket og kan anbefales på det sterkeste...

 

Vil også legge til at du bør ta med deg et par pakker med ekstra fjærer til pedalene for disse kommer til å ryke etter hvert (har ikke hatt noen pedaler enda som fjærene ikke har røket på...) Det er ingen prob å bestille fjærer senere - de blir stort sett send i en konvolutt og er tollfrie uansett... Men det er kjekt å ha ett eksra sett liggende da du kan banne på at det ryker på det mest uegnede tidspunktet... Som dagen før et LAN etc :o)

 

Videre nå det gjelder rattet så gikk dette lenge for å være en av det bedre FFB-som finnes... Act-labs hadde kort latency og gode motorer i sine ratt... Men som sagt så har jeg aldrig prøvd ett... (Kjøpte da M$FF selv da RS force ikke var tilgjengelig er oppe..) sjekk http://www.slottweak.com for info/tips/mods om rattet.

 

"GL"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...