Gå til innhold

PS3 spill som går an å spille med dama


Vaffelkake

Anbefalte innlegg

Driver å vurderer å kjøpe en PS3.

 

Jeg er blitt såpass voksen at jeg går fort lei av nye spill. Og om ikke spillet VIRKELIG griper meg, blir det ofte liggende etter første test. Vel, dette er i allefall sant for PC-spill. Nå er jo konsollverdenen litt anderledes, og det finnes mange gripende spill - f.eks. uncharted 1, som bandt meg bra! Uncharted 2 har dermed gjort meg enda mer gira på å handle inn konsollen.

 

MEN, nå er det jo slik at dama ikke er veldig imponert over ønsket om å handle inn PS3 (uten at det betyr noe). Derfor hadde det vært artig å handle inn et spill vi kunne ha spilt sammen også.

 

Noen forslag? Hun er som damer flest (sorry jenter:P), stort sett uinteressert i alt som har med spill å gjøre, men var veldig glad i Mario på super nintendo :)

 

PS: Slossing og vold er bare å glemme :p

Endret av Vaffelkake
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
MEN, nå er det jo slik at dama ikke er veldig imponert over ønsket om å handle inn PS3 (uten at det betyr noe). Derfor hadde det vært artig å handle inn et spill vi kunne ha spilt sammen også.

 

Jeg liker motet ditt! :D

 

Når det gjelder spill for jenter er det vel det at det skal være så enkelt som mulig. Du kan jo prøve deg på bilspill hvis hu liker biler/å kjøre bil. Men spill med enkle kontroller og god tid er nok en slager! Jeg så et spill hvor en person gikk fremover og du skulle plasser de objektene(litt tetris konsept..) du fikk til å få personen videre, tror kanskje det kan være noe.

Lenke til kommentar

Klassiker som alltid slår an hos jenter (Hvis de liker å synge da selvsagt):

 

SingStar - Her kan du i tillegg også laste ned hundrevis av sanger fra en online butikk

 

Buzz - Hvis hun liger quiz er dette midt i blinken. Ekstra gøy å lage sine egne spørsmål og laste opp for eget eller andres bruk.

 

Home - Er riktignok ikke et spill, men et community konsept hvor man lager egen person, chatter med andre, besøker steder med små spill osv. Jenter liker jo gjerne å treffe nye folk og jeg kan love at hun vil bli populær i Home....

Lenke til kommentar

Huhu, burde kanskje nevnt at hun hater å synge, og er lite musikalsk :p Men ellers gode forslag! Jeg får surfe litt rundt på youtube og andre sider også.

 

På PS2 fantes det er spill som var litt tetris-lignende, bare at man spilte mot hverandre. Det var rimelig artig, enkelt, og hver runde varte toppen 10 minutter :) Får se om jeg finner det igjen, eller noe nytt som ligner!

Lenke til kommentar

dama digger ratchet og clan og littlebigplanet.. Trine..

 

 

Videre så liker hun svæært godt at ps3en brukes som mediecenter, når hun kommer hjem fra jobb er nyeste episode av x-factor, greys anatomy, desperate housewives etc etc ferdig nedlastet, utpakket og klart til avspilling automatisk på ps3en :) Så om dere ikke har en mediecenterløsning i dag kan det kanskje være et argument..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...