Gå til innhold

Raseriutbrudd ved spilling?


golleknupp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir aldri "sinna" under spilling, om det så er PC, Xbox, Gamecube, Nintendo eller hva jeg enn spiller. Eneste er at jeg kan le litt, eller si "fillern" til meg selv.

 

Når jeg var mindre derimot... Knuste en PS2-kontroller en gang jeg spilte det originale Stuntman til Playstation 2. Vanskeligere spill i samme sjanger til en 11-åring skal du lete lenge etter..

Lenke til kommentar

Det er et hull i veggen på datarommet her i huset og en GC-kontroller har fått klemt det ene håndtaket litt sammen, men kommer ikke på noe annet. Hvis jeg blir irritert sier jeg først ting som "Det skal ikke være mulig!", eller "Kødder du?!". Hvis det skjer mer av det samme, så slipper jeg som regel det jeg holder i hendene oppgitt i gulvet og skrur av konsollen. Det står bedre til enn jeg trodde før jeg leste denne tråden. Kanskje det hadde vært verre hvis jeg spilte mer skytespill. :-P

Lenke til kommentar
Hvis jeg blir irritert sier jeg først ting som "Det skal ikke være mulig!", eller "Kødder du?!". Hvis det skjer mer av det samme, så slipper jeg som regel det jeg holder i hendene oppgitt i gulvet og skrur av konsollen. Det står bedre til enn jeg trodde før jeg leste denne tråden. Kanskje det hadde vært verre hvis jeg spilte mer skytespill. :-P

Kjenner til den :p

Lenke til kommentar
Holdt på å kyle en X360-spake først i TVen og så ut vinduet natt til i går etter å ha feila å fullføre noen runs i Burnout Paradise.

 

Burnout Paradise kan være ekstremt frustrerende til tider ^^

Indeed. Jeg har ikke følt samme irritasjon siden jeg spilte GH2 til PS2, og før det var det bare irritasjon når jeg faila oppdrag i No One Lives Forever og Project IGI :p

Lenke til kommentar

Jeg driver og spiller Call of Juares 2 på Very Hard for tiden. Er ofte at jeg prøver 10-20 ganger på en bane. Det jeg har erfart er at å fortsette å spille til jeg bir sur hjelper meg ikke.

 

Spilling kan sammenlignes med å holde pusten under vann i et basseng. Klarer du ikke ny rekord første gangen, prøver du igjen. Da merker du bare at det går dårligere. Ta deg en pause, gjør noe annet en liten stund.

 

Se gjennom en avis, skriv et innlegg eller to på forum, osv. Hva du gjør har ikke noe å si, så lenge du får roet deg. Da vil du sannsynligvis merke at du klarer den vanskelige på 1-3 forsøk.

 

Kan varmt anbefale en slik en:

http://www.amazon.co.uk/Longridge-Grip-II-...l/dp/B001H54J86

 

Når du blir sur klemmer du den så hardt du kan noen ganger til du har roet deg.

 

Edit: Har aldri ødelagt noe i forbannet tilstand (unntak en Rubiks kube)

 

Edit2: Leif i Edit

Endret av Liccentorp
Lenke til kommentar

Haha, godt å vite at jeg ikke er den eneste da!

Hadde et golfspill på min Sony Ericsson, og da jeg ikke fikk slått ballen rett endte det med at jeg slo handa mi i skjermen helt ukontrollert. Det var morro serru.

 

Var en annen ting og, men det har ikke så mye med spill å gjøre. Jeg var forbanna hvertfall, så skulle jeg smelle igjen døra etter meg, det gikk ikke så bra, fordi jeg hadde handa mi mellom døra og karmen, så jeg fikk litt ganske mye vondt i fingrene etterpå... Ble bare enda mer sinna da! :D

Lenke til kommentar
I gode gamle dager hadde man skjermer som nesten tålte så mye juling som helst. Har flere ganger vært redd jeg har brukket hånden etter å ha måket til nitten tommer med glass i drittsinne.

 

Ahh, flashback! *kjenner smerten i håndflaten*

 

Får (som oftest) ut mitt raseri i verbal form.

Endret av loathsome
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...