Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Utro i syden, hva nå?


Gjest vilbaredø

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Høyst sannsynlig vil han dumpe deg fordi du var ei hore, men på en annen siden er det skammelig egoistisk å være utro og ikke si det. Det kommer helt an på om du setter deg selv foran han.
Jeg vil, for å være helt ærlig, påstå at det er mer egoistisk å innrømme det bare for å lette samvittigheten. Jeg har sagt det før; om jeg hadde vært gutten og ingen hadde fortalt meg det så hadde jeg heller ikke ville visst det.

 

På en måte så setter hun han foran seg selv ved å ikke fortelle det. Da er det bare henne som må slite med det hun har gjort i stedet for begge to.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
Synes du burde fortelle han det. Hvis man ikke kan stole på sine nærmeste, hvem kan man da stole på?

+1 Heller det enn å plutselig få vite det mange år senere og føle at en har blitt "holdt for narr" hele tiden.

Lenke til kommentar

Herregud, du må si det.

Jeg hadde satt MYE mer pris på om dama mi fortalte at hun hadde vært utro. Jeg hadde sannsynligvis slått opp med henne, men vi hadde iallefall diskutert det, kanskje jeg kunne tilgitt henne, det kommer helt an på situasjonen.

 

Men tanken på å bli holdt for narr er MYE verre en det at du var utro. Det at du faktisk holder det hemmelig er helt forkastelig og hvis jeg noen gang finner ut at dama mi har gjort noe lignende så kommer jeg ALDRI til å tilgi henne, og jeg skal gjøre en innstats for å slå opp på verst mulig måte og prøve å såre henne mest mulig.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke engang at dette er noe å lure på, svaret er selvfølgelig: Hold kjeft og lat som ingenting hvis du er interessert i forholdet du er i.

 

Sier du det går enten forholdet i dass, eller han kommer til å gjøre det samme ved første og beste anledning (og forventer selvfølgelig at du tilgir (og det bør du også gjøre hvis du har et snev av integritet) siden du har gjort det samme mot ham.)

Lenke til kommentar

Hva faen, jeg kan ikke forstå at folk i det hele tatt foreslår at du ikke skal si noe.

 

Selvfølgelig er det fristende i en slik situasjon når du liksom har "kommet unna med det" Men det er ikke prinsippet. Forholdet ditt kommer ALDRI til være det samme om du ikke sier det, du vil alltid vite hva du har gjort, og han vil begynne å føle det før eller siden.

 

Dette var din feil. Ta de fuckings konsekvensene å si ifra.(sorry, merker faktisk jeg blir forbanna av tanken på at dama mi hadde gjort det samme å ikke sagt ifra)

 

Konklusjonen i denne saken er vel at du var en hore å lå me en annen fyr. Du kan velge å ikke si ifra, det vil gjøre deg til en lyvende hore uten noen form for samvittighet, eller du kan ta konsekvensene, si ifra, å håpe på det beste. DU gjorde feilen her, han må få bestemme om han vil tilgi deg. Det vil være sårende for han å høre det uansett, men mye heller det enn å leve i uvitenhet.

Lenke til kommentar
har vert en uke i syden nå sammen med tre venninner. har vert sammen med en fyr i over 5 år nå. tingen er at når jeg og jentene dro ut på byen i syden, var det mange som var interesserte og det var spesielt en. jeg hang sammen med han. jeg var drittfull.. jeg ble med opp på kontoret hans der han jobbet en kveld og hadde sex i 1 min før han kom. jeg var drittfull. jeg angrer som faen. jeg vil bare glemme det. kan ikke miste han jeg elsker. hva faen gjør jeg nå?

 

Du "manner" deg opp, forteller det til typen din og tar whatever straff som kommer. Ikke kan du gjøre noe annet og ikke fortjener du noe annet.

Lenke til kommentar

Å bære på dette alene er prisen du må betale for å drikke deg full i Syden. Jeg mener altså at du ikke bør fortelle det. Selvfølgelig er det ærligere å fortelle det, men da ødelegger du livet til kjæresten din og han vil ikke kunne overse saken. Dama har vært utro i Syden, hvor mer harry kan det bli? Nei, han bør ikke få vite dette. (Og jeg oppmuntrer ikke til utroskap, bare se hvor ulykkelig trådstarter har blitt.)

Lenke til kommentar

Hvis du er den personen det virker som du er, så fortell det. Ikke minst fortjener han du er sammen med å vite det. Gjør man noe dumt får man også være voksen nok til å stå for det man har gjort. Slike ting kommer garantert til overflaten før eller siden. Hvorvidt han tilgir deg kan jeg selvsagt ikke si noe om, men jeg føler jeg kan si ganske sikkert at om du skal ha noen som helst mulighet for tilgivelse bør du si det så fort som mulig.

 

Om du sier det eller ikke er selvsagt opp til deg. Selv ville jeg hvertfall ha ønsket at min samboer hadde sagt ifra enn å la meg leve i uvitenhet. Har man samvittighet og elsker den man deler livet med vil en slik handling bare tære mer og mer på deg.

 

Ja, du skjønner sikkert hva jeg skal frem til. Om du virkelig angrer og forstår hvor idiotisk det du har gjort er (og NEI, alkohol er ingen unskyldning), og han forstår at du virkelig angrer kanskje han tilgir deg.

Lenke til kommentar

Kan ikke si at jeg er spesielt enig med (de svært mange) supermoralistene her inne.

 

Jeg ville aldri ha fortalt det, men så har jeg heller aldri vært utro, så kan jo ikke sette meg inn i din situasjon. Om dama mi hadde gjort det du har gjort, én gang og angret noe sykt og aldri villet gjort det igjen osv blabla, så hadde jeg nok ikke villet vite om det. Ignorance is bliss, vil jeg si om akkurat dette tilfellet. Men der er folk forskjellige.

 

Noen vil si det er egoistisk å ikke si det, men det kan sies å være vel så egoistisk å si det, å utsette ham for dette for å lette på din samvittighet.

 

Dessverre vil nok mest sannsynlig konsekvensene bli størst dersom du sier det. Han kan slå opp, og om han ikke gjør det vil det kunne bli en negativ ting som vil prege forholdet videre. Om du ønsker at forholdet skal vare ville jeg holdt kjeft, og bare glemt det. Kynisk, men sant. Jeg har ikke tro på at "dette vil kunne gjøre forholdet sterkere"-teorien holder, det er nok heller unntaket enn regelen.

 

Selvsagt vil det kunne prege forholdet om du ikke sier det også, det kommer an på hvor kynisk du er selv. Om du klarer å glemme det og ikke tenke på det, så tror jeg det vil være det beste. Men jeg ser jo fra det du skriver at du kanskje ikke har den egenskapen. For de som har lest Vildanden av Henrik Ibsen – ikke undervurder livets små livsløgner, for mye ærlighet kan gjøre mer skade enn nytte.

Endret av Leiferen
Lenke til kommentar

Heh, håper da bare trådstarter brukte beskyttelse. Kult for typen å oppdage det når det vokser marsboere på pikken. Hadde jeg vært typen, og fått vite det, ville jeg aldri i verden kunne stolt på henne igjen. Samtidig, hvis jeg ikke fikk vite det, og det kom frem ved en senere anledning ville avskyen virkelig fått ansikt. Hm, ganske interessant dilemma dette, om enn på en skammelig og forferdelig måte...

Lenke til kommentar

HVIS du er den personen du gir uttrykk for vil forholdet lide uansett hva du velger. Du vil alltid vite hva du har gjort, og det vil tære på deg. Det er et veldig vanskelig valg, og jeg vet helt ærlig selv ikke hva jeg ville foretrukket uansett hvilken side jeg er på. Misunner deg det så absolutt ikke.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...