Gå til innhold

Spotify snart på mobilen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er faktisk eneste jeg venter på før jeg tar steget til Premium. Er ingen vits for meg å betale for noe som krever at jeg bruker en PC, særlig når det gjelder musikk. Man vil gjerne høre på det 'On the move'. En CD kan jeg rippe og ta med meg overalt. Samme burde gå med Spotify.

 

Spotify gjør behandling av musikk så enkelt at det er revolusjonerende. Håper de fortsetter å få støtte fra investorer helt til de står på egne ben.

 

Legger også merke til at de har flere forskjellige reklamer i det siste, Jonathan har ikke sagt en dritt på flere timer nå. Flere reklamer = mer penger.

Lenke til kommentar

Jepp, dette vil få meg til å kjøpe Spotify Premium. Ikke bare det, men jeg kommer til å fjerne nesten all musikk fra iTunes/iPhone og bruke spotify så mye som mulig. Det eneste problemet er at man ikke kan høre på spotify mens man gjør andre ting pga Apples irriterende background apps policy :(

Lenke til kommentar

Hei!

 

Om det kom ein j2me midlet og ein kunne kombinert det med ein ok dataplan så,ja da ville eg betalt for eit premium abonement.Men,eg har ikkje kommet over noko informasjon som tyder på det enda iallefall.Virker som om mennene/damene (?) bak Spotify konsentrerer seg om Android og Iphone i første omgang,noko som kan være forstålig.Men,eg er ikkje heilt klar for å bytte ut min Sony Ericsson K800iv enda.Noen vil kanskje kalle det ein "dum mobiltelefon" (<-i motsetning til ein smart ;) ) Men,med eit 8GB M2-kort og etter kvart eit 16GB i tillegg til mange gode j2me midleter (ja,dei finst ;) ) og VKP-patcher,tweeks og ELFs,nytt batteri og lader har eg ein god mobiltelefon ei god stund til får eg håpe.

 

 

Om ventetida blir for lang kan eg alltids sette opp shoutcast server og kombinere det med ein VPN/Remote desktop-j2me midlet,eller sende magiske WAKEonLAN pakker fra mobilen ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...