Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjøpt gave til en jeg liker veldig godt, men hvordan gi den til henne?


Gjest :/

Anbefalte innlegg

Har vært på ferie i Thailand og har kjøpt et gullkjede med en elefant på kjedet. Det jeg egentlig hvordan jeg skal gi denne gaven til henne.. Burde jeg sende mld, MSN eller ringe å høre om hun har tid til å møte meg og da gir jeg denne gaven. Eller har dere andre tips?

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer litt an på, gjør det ikke? Hvis jeg hadde fått ett gullkjede av en som jeg bare hadde ansett som en venn, og ikke vært noe mer. Hadde jeg kanskje blitt litt ubekvem med det hele, men tatt det bra der og da. Liker hun deg godt, som mer enn en venn.. eller anser du denne gaven som _kun_ en vennegave.

 

Rotete post, er trøtt, god natt :)

Lenke til kommentar
Er det frekt å spørre henne om hun anser meg som mer enn en venn?

Det er ikke frekt, men det er heller ikke smart.

 

Jenter forventer at du skal plukke opp alle signaler hun sender deg, men uheldigvis er det veldig få jenter som skjønner hvor ekstremt dårlige de fleste gutter er til å ta hint og subtile beskjeder. Hun har mest sansynligvis sendt deg haugevis av hint om hva hun vil, som har gått deg hus forbi. Du trenger ikke å være flau over at du ikke har tatt de hintene. Du er gutt, det er naturlig. :) (dette er hovedgrunnen til at gutter ikke forstår seg på jenter, og omvendt. Kjønnene kommuniserer på to forskjellige nivåer)

 

Ved å spørre hun om hun anser deg som mer enn en venn vil hun (etter som hun tror at du har fått alle hint hun har gitt deg) tro at du bare er så usikker på deg selv at du ikke tør å handle på alle hintene hun har gitt deg. Og usikkerhet er egenskapen som jenter misliker over alt på denne jord.

Du må rett og slett tørre å ta sjangsen på å handle. Begynn å behandle henne som et kjæresteemne og ikke som en venn. IKKE si det! VIS det.

For å få jenta, må du kunne ta sjangsen på å miste henne. :)

 

Lykke til, og stå på!

Lenke til kommentar

Jeg tror jeg har plukket opp noen av signalene hun har sendt meg.. Kan dele de med dere og kanskje det er noe i det eller ikke...

 

Det første var vel når vi skulle overnatte på skolen, så tok hun hånden min og dro meg inn mot henne, vi var ganske tett innpå hverandre for å si det sånn :)

 

Det andre er vel at hun sendte meg melding og spurte om jeg kunne møte henne nede ved inngangen når vi skulle ha avslutning på skolen.

 

Det tredje og siste, er at hun vil at jeg skal ta bussen og toget med henne, dette skjer da etter skolen når vi skal hjem..

 

Vet ikke om dette er noen signaler henne har sendt meg jeg :S

 

EDIT: Må legge til at dette er en stund siden nå da...

Endret av mellers
Lenke til kommentar

Har tenkt veldig mye på det Bob the Blob skrev tidligere i denne posten. Hun tar imot gaven og er glad der, men senere så vil hun ikke bruke det fordi hun føler seg ubekvem med det. Burde jeg kanskje vente med å gi det og kanskje se om det skjer noe mer mellom oss? Men på en annen side, så kan jeg si at det var ikke en formue jeg måtte ut med for å betale dette gullkjedet. Det kostet meg rundt 500 kr..

Endret av mellers
Lenke til kommentar

Jeg har så sinnsykt lyst til å si til henne at jeg vil møte henne å gi denne gaven. Jeg tenker ikke på noe annet nå, men jeg klarer bare ikke fordi jeg tror at hun kommer til å oppfatte det negativt å bli sur på meg :( Noe jeg ikke vil fordi jeg vil gjerne at dette skal fortsette på samme spor det har gjort de siste ukene.

Lenke til kommentar

De 'signalene' hun har sendt deg overbeviser meg ikke akuratt.. dette er jo også slik gode og nære venner gjør..

Men nå er det ingen av oss som har sett øynene og smilet hennes. Hvordan hun ser på deg, og hun smiler, etc etc etc

kan fortelle mer enn et møte for å ta buss/tog sammen.

 

Men som tidligere nevnt; For å vinne må man også ha råd til å ta. Eller så kan du få en kamerat til å spørre fra deg om dere skal være sammen? og sier hun nei, "så var det det bare tull" alikevel..? :D

Endret av Danko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...