Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har jeg for høye krav til jenter?


Anbefalte innlegg

Enten røyker de, ellers så er fest "livet", eller for lat til å gidde å trene osv.

Ironisk nok så er det ofte de som fester mye (og gjerne røyker i tillegg) som også går mye på treningsstudio for å holde kroppen 'fin'.

 

Man kan ikke få alt - du må nok fire litt på kravene når du treffer noen du liker godt. Men viktigst av alt: Ikke stress med det - da havner du bare i forhold som ikke varer.

Endret av TubXtra
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Kom til trøndelag! Her er det i fleng! :glare:

 

Men fra spøk til alvor..

jeg synes du hadde veldig rimelige krav. Det å være opptatt av å være sunn og frisk er veldig viktig for meg også, og som du sier, det burde være gjensidig når man skal finne noen ny. Min kjæreste er den rake motsetning som heller spiller wow, sitter inne på sommerdager og har ikke peiling på hva ordet "trening" betyr. Det skaper selvfølgelig intriger! Så behold kravene dine, og fortsett letingen!!:) Du finner nok noen til slutt!! Kanskje du bare leter på feil plass?

Lenke til kommentar

Når jeg leste overskriften tenkte jeg at krava dine gikk på utseende, må se ut som Jessica Alba eller Megan Fox, så jeg tenkte jeg skulle le litt av deg. Men de kravene du har er absolutt ikke for høye! Jeg synes nesten de er litt enkle! ;) Det at jenta tar vare på seg selv og kroppen er et must for meg og.. Røyking er liker jeg ikke, men kunne sett på det som en utfordring hvis dama var rett. Det at fest er livet det er litt "goes without saying" for min del. Når du bikker 20, så burde fokuset bort fra drikking og festing dempes ganske godt. (Snakker om vanlig helg.. ikke sydentur eller "spesielle" anledninger..)

 

Nå er jeg så heldig at jeg har drømme dama, så slipper heldigvis å bekymre meg eller begynne å leite! Men jeg ser det på kompiser, det er lett å ha for høye krav. Da går man som oftes hjem alene..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...