Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Ser ikke ut som om noen har snakket om denne på veldig lenge her, kanskje forståelig når animeen er fra '03/'04. Jeg vil derfor gi en sterk anbefalning av Sakigake!! Cromartie Koukou. Klart, humor er alltid subjektivt, men når du finner noe som er såpass originalt og velprodusert må man nesten gi det en sjanse. Handler kort sagt om en skole fylt av delinquents (ubrukelige elever som lever på kanten av loven) og alle kjemper hele tiden om å være den mest badass fyren på skolen. Mange morsomme/absurde scener. Tommel opp!

I tillegg har jeg fått sett alle sesongene av Recorder to Randoseru {do, re, mi}. Vil ikke si at den var spesielt bra, men spesielt konsept med en 11 år gammel gutt på 180cm og hans 17 år gamle søster som er 137cm. 3 minutters episoder, så lav terskel for å gi dette en sjanse. Helt ok.

 

Nå prøver jeg å bli ferdig med Mawaru Penguindrum, men det går litt sakte. Gjenbruk av animasjoner og fillers med ting som har skjedd tidligere i serien gjør at denne tidvis kan være ganske irriterende å se på. Vet ikke hvor overbevist jeg er når det gjelder historien heller, men jeg er bare halvveis så skal ikke si for mye på den fronten.

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Ble ferdig med Ah! My Goddess i går. En koslig, fin anime. Flott animasjon og flere fine karakterer. En rett og slett hyggelig anime.

Elsker den animeen. Det var en av de første seriene jeg så, og må si meg helt enig med deg. Så og si alle karakterene var troverdige og jeg falt for dem alle ganske raskt. Humoren er ganske perfekt dosert, lo meg skakk ved flere anledninger, og stemningen er rett og slett veldig hyggelig. Absolutt en av de mest feel-good anime jeg har sett.

 

Den serien som kanskje kommer nærmest er Sakurasou no Pet na Kanojou, som også gikk rett til hjerterota på lignende måte.

Lenke til kommentar

Jeg begynte på Cromartie for en stund siden, men jeg droppet den da jeg aldri fant humoren til å treffe meg. Jeg har lenge tenkt på å begynne på nytt, men har ikke komt så langt enda.

 

Mawaru likte jeg spesielt godt, men det begynner å bli såpass lenge siden jeg så den at jeg ikke husker nok av den til å kunne kommentere på bemerkelsene.

 

Psycho Pass 2 er ganske spennende for tiden. Urobutcher lever opp til navnet sitt :wee:

Lenke til kommentar

Så du Cromartie med engelsk dub? Har sett et par klipp med det på YouTube og det er virkelig ikke det samme. Men igjen, subjektiv humor etc.

 

Når det gjelder Mawaru så tenker jeg hovedsaklig på seizon senryaku/survival strategy.

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Ga meg etter rundt 9-10 episoder ut i Shippuden selv. Det ble helt jævlig kjipt dessverre. Orka ikke mer. Enn å lide seg i gjennom så mange fillere også får man servert episoder som er enda kjipere enn de 1503210340 fillerne som akkurat har vært. Ugh.

 

 

 

Er det forresten sånn at Naruto vises på Norsk TV eller noe? Overraskende mange barn som kjenner til Naruto.

Endret av Sonny Chiba
Lenke til kommentar

Har ikke fått med meg at Naruto eventuelt vises på norsk tv, men opplever også at det er mange kids som vet om serien. Vet ikke hvordan de ser serien (laster så unge kids ned tv-serier?), men det er mange streamingalternativer. Men da er det uten norsk tekst.

 

Har forøvrig bare sett noen episoder av Naruto og Shippuden. Holder meg til mangaen, og prioriterer andre animeer når jeg skal se det.

Lenke til kommentar

og kunstig utdratte scener for å melke konseptet mest mulig.

One Piece må jo nesten være kongen på haugen her. Det er så og si ingen fillers, men så blir til gjengjeld alle scener dratt så ut at det nesten ikke skjer noe per episode.

 

Når det er sagt har det ikke stoppet meg fra å være fan av hverken One Piece eller Naruto. Har sett alt som er til nå av begge de, og langt flere. :p

 

Synes jo Shippuden er en forbedring i forhold til Naruto, men det har jo litt med at historien tilspisser seg mer etter hvert.

 

 

Er det forresten sånn at Naruto vises på Norsk TV eller noe? Overraskende mange barn som kjenner til Naruto.

Nå markedsføres jo Naruto i så og si alle mulige produkttyper, så er nok ikke så rart at mange har hørt om det. Vet mange biblioteker har Naruto manga til leie. Så er det jo mange spill fra Naruto-universet, og ikke minst, å finne frem streamingsider på nett er jo også noe som har blitt veldig vanlig for de som vokser opp nå.

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...