Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva med den serien på Netflix da, Knights of Sidonia? Ble interessert i den grunnet navnet, som lignet på låta til Musa (Knights of Cydonia). Litt interessant serie, egentlig.

Den fallt i smak hos meg, verdt en titt altså! Som nevnt er det ganske mørk og forferdelig stemning til tider :p

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Synes faktisk ikke den er mørk nok. Den klarte ikke helt å vise desperasjonen, frykten og følelsen av tap som den burde. Litt sånn som med Attack on Titan, som også slet med å virkelig vise hva tap av venner og bekjente og det å være i en ganske nådeløs situasjon gjør med mennesket. Jeg sier ikke at hverken Knights of Sidonia eller Attack on Titan ikke gjør dette, men at de kunne ha gjort dette i større grad.

Endret av Tomeito
Lenke til kommentar

Muv-Luv Alternative. En visual novel. Shingeki no Kyojin mangaken er fan av franchiset og har viistnok blitt inspirert av det.

 

 

 

Også kjent som Total Eclipse vil jeg tro.

 

 

Nei. Total Eclipse er en spinoff. Helt andre karakterer, men samme verden.

Endret av Chris93
Lenke til kommentar

Vel, det spørs hva du legger i det. Men edgy er den ikke. Ikke noe "I want to slaughter all titans, lol", det er mer at man bare må slåss.

Det er forøvrig en trilogi, der Extra og Unlimited kommer først i et eget spill og deretter Alternative som et eget. Det som gjør det hele så bra, i min mening, er at man blir godt kjent med karakterene for helvete bryter løs.
Det er også ganske langt, der Alt står for ca 2/3 til 3/4 av hele historien. Det er mange som kun ha lyst til å lese Alt og gir faen i Extra og Unlimited, men ikke gjør det. Siden Extra er romcom/drama, og Unlimited er det samme i et mechunivers og Alternative fokuserer mye mer på mech.

 

Og ja, det er sexscener. Desverre har de ikke like morsom dialog som i F/SN. Ingen "my meat expans beyond its limits" :(

Lenke til kommentar

Ah, mulig jeg tar en titt på det.

 

Det som gjør det hele så bra, i min mening, er at man blir godt kjent med karakterene for helvete bryter løs.

Det er sant. En relasjon til personene det handler om er noe som absolutt må til for at man virkelig skal få en mørk følelse av tap, død og slikt. Det var vel her Attack on Titan misslyktes litt, det ble skapt for dårlig relajon til karakterene til at deres bortgang vil gi seeren en hardtslående følelse av tristhet.

 

Serier som får til å gjøre dette på en veldig god måte sitter i minnet mye lengre og oppfattes derfor som bedre over tid.

Lenke til kommentar

Det er ny animeadapsjon av F/SN, right (mener du har snakket om den tidligere i tråden)? For den første animeadapsjonen var langt fra så bra den kunne ha vært.

 

Holder forøvrig på med Mushishi om dagen. Det går litt tregt, mye pga tempoet i serien, som jeg ikke var helt klar for, men dette er absolutt severdig. Skjønner all den gode omtalen, men tror jeg må "kose" meg mer med serien.

Endret av Tomeito
Lenke til kommentar

Fate blir ikke adaptert siden den skal komme gratis til android, noe som er helt greit for min del. Mesteparten av tiden jeg brukte på å lese F/SN var Fate, men den er nødvendig med tanke på worldbuilding. Lurer på om de tar hensyn til det eller bare skipper det. HF har vel ikke blitt bekfreftet som en eller flere filmer etter hva jeg vet.

 

 

Archer route og Kotomine route er jo best, da. Spesielt Kirei vs Shirou

 

Endret av Chris93
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...